Pašgatavotas konfektes bērniem garšos un gatavošanas process sagādās prieku.
Nepieciešams:
- 200 g cepumu,
- 200 g iebiezināta kondensēta piena ar cukuru,
- 100 g sviesta,
- 50 g tumšās šokolādes.
Pagatavošana:
Cepumus sadrupina smalki.
Sviestu, šokolādi un kondensēto pienu izkausē, sajauc kopā ar cepumu drumstalām.
Masai jābūt tik stingrai, lai no tās varētu savelt konfektes. Ja nepieciešams, pieliek vēl cepumu drumstalas.
Sagatavotās konfektes apviļā drupinātos riekstos, cepumu drumstalās, veikalā nopērkamos cukura rotājumos, kokosriekstu skaidiņās – pēc izvēles.
Sagatavotās konfektes liek ledusskapī atdzist.
Ja konfektes saliks skaistās papīra turziņās, būs lieliska dāvana