Kraukšķīgās maizītes ar kanēļa cukuru svētdienas brokastīm

Lieliska recepte gatavošanai kopā ar bērniem. Gardo tostermaižu pagatavošana neprasīs daudz laika un dos iespēju bērniem piedalīties brokastu gatavošanā.

Iesakām pašiem mazākajiem!

Mīļie vecāki, mēs esam radījuši drošu un radošu platformu zinātkāriem pirmsskolas vecuma bērniem - LSM Bērnistaba!

Bērnistabā ir interesanti un attīstoši uzdevumi, spēles, filmas, eksperimenti, zīmēšana, vakara pasaciņa un daudz kā cita.

 

Nepieciešams:

  • Tostermaize (6 – 7 šķēles).
  • 200 ml piena.
  • 2 olas.
  • Eļļa.
  • Sviests.
  • 1 tējkarote kanēļa.
  • 2 ēdamkarotes cukura.

Pagatavošana:

Olas sakuļ, tad pielej pienu un labi samaisa.

Uz pannas sakarsē eļļu kopā ar sviestu. Tostermaizes iemērc olas-piena maisījumā un cep sakarsētajā pannā no abām pusēm brūnas.

Karstas pārkaisa ar cukura un kanēļa maisījumu.

Lieliski garšo arī  ar sīrupu, ievārījumu, augļiem un ogām.

Variants: Maizes šķēles pārgriež uz pusēm, veidojot trīsstūrus. Vienu pusi nosmērē ar ievārījumu vai riekstu krēmu, uzliek otru pusi virsū, saspiež abas puses kopā. Maizi iemērc pienā un cep brūnu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vairāk

Vairāk

Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt