Gardi kabaču plācenīši. Tos pagatavot spēj pat bērni

Strīpaini, dzelteni, gaiši zaļi, gari kā gurķi un pat apaļi kā bumbas – kabači mēdz būt dažādi.

Izvēlieties jaunus un sulīgus kabačus un kopā ar bērniem pagatavojiet gardus plācenīšus.

Nepieciešams:

  • Kabacis (ap 400 - 500 g).
  • 2 olas.
  • 3 ēdamkarotes miltu.
  • Sāls.
  • Eļļa un sviests cepšanai.

Pagatavošana:

Kabaci mazgā, ja miza biezāka, to nomizo un izņem sēklotni. Kabaci sarīvē uz rupjās rīves.

Olas sakuļ, sajauc ar rīvētajiem kabačiem, miltiem un sāli.

Pannā sakarsē eļļu kopā ar sviestu, cep nelielus plācenīšus.

Gardi ar skābo krējumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vecāki un bērni
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti