Džeimijs Olivers iesaka smūtijus bērniem: Superviolets, superšokolādīgs, superzaļš

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Šie garšīgie smūtiji sniedz mums sabalansētas brokastis – visu vienā glāzē. Katra kombinācija garantē, ka saņemam augļu un dārzeņu devu, kā arī šķiedrvielas no graudaugiem.

Iesakām pašiem mazākajiem!

Iesakām pašiem mazākajiem!

Mīļie vecāki, mēs esam radījuši drošu un radošu platformu zinātkāriem pirmsskolas vecuma bērniem - LSM Bērnistaba!

Bērnistabā ir interesanti un attīstoši uzdevumi, spēles, filmas, eksperimenti, zīmēšana, vakara pasaciņa un daudz kā cita.

 

Superviolets

Blenderī iespiež viena apelsīna sulu, pievieno pusi bumbiera, 80 g svaigu vai saldētu kazeņu, 30 g auzu pārslu, 200 ml mandeļu piena, ēdamkaroti saulespuķu sēklu, šķipsniņu fenheļa sēklu un sauju ledus kubiņu.

Blendē, līdz iegūst viendabīgu masu, pievieno ūdeni, ja nepieciešams, lai izveidotos dzeršanai vajadzīgā konsistence. Ielej lielā glāzē vai pudelē un izbauda.

Superšokolādīgs

Pusi avokado nomizo, izņem kauliņu, mīkstumu liek blenderī un pievieno 30 g auzu pārslu, 100 ml piena ar pazeminātu tauku saturu, 30 g Medjool dateļu (bez kauliņiem), tējkaroti kvalitatīva kakao pulvera, tējkaroti maltu mandeļu un sauju ledus kubiņu.

Blendē, līdz iegūst viendabīgu masu, pievieno ūdeni, ja nepieciešams, lai izveidotos dzeršanai vajadzīgā konsistence. Ielej lielā glāzē vai pudelē un izbauda.

Superkrēmīgs

Nomizo banānu un liek blenderī, pievieno vienu šķēli mīkstas rupjmaizes (50 g), 100 ml piena ar pazeminātu tauku saturu, tējkaroti zemesriekstu sviesta, pustējkaroti malta kanēļa un sauju ledus kubiņu.

Blendē, līdz iegūst viendabīgu masu, pievieno ūdeni, ja nepieciešams, lai izveidotos dzeršanai vajadzīgā konsistence. Ielej lielā glāzē vai pudelē un izbauda. Pirms tam var uzkaisīt nedaudz kanēļa.

Superzaļš

Nomizo pusi banāna, liek blenderī, pievieno pusi ābola, 40 g jauno spinātu, 30 g auzu pārslu, 150 ml piena ar pazeminātu tauku saturu, ēdamkaroti mandeļu sviesta (varat to aizstāt ar jūsu iecienīto riekstu sviestu) un sauju ledus kubiņu.

Blendē, līdz iegūst viendabīgu masu, pievieno ūdeni, ja nepieciešams, lai izveidotos dzeršanai vajadzīgā konsistence. Ielej lielā glāzē vai pudelē un izbauda.

Vairāk interesantu Džeimija Olivera recepšu grāmatā "Superēdiens. Klasika ģimenei".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti