Burkānu pankūkas rudens laikam. Gatavojam kopā ar bērniem!

Rudenī burkāni saldi un sulīgi, izmēģiniet no tiem cept pankūkas – priecīgi oranžas un gardas.

Iesakām pašiem mazākajiem!

Mīļie vecāki, mēs esam radījuši drošu un radošu platformu zinātkāriem pirmsskolas vecuma bērniem - LSM Bērnistaba!

Bērnistabā ir interesanti un attīstoši uzdevumi, spēles, filmas, eksperimenti, zīmēšana, vakara pasaciņa un daudz kā cita.

 

Nepieciešams:

  • 600 – 700 g burkānu.
  • 2 olas.
  • 3 – 4 ēdamkarotes miltu.
  • Šķipsniņa sāls.
  • Ēdamkarote cukura (var nelikt).
  • Tējkarote cepampulvera.
  • Eļļa cepšanai.
  • Tējkarote kanēļa + ēdamkarote pūdercukura.

Pagatavošana:

Sadaliet darbus! Lielie rīvē un cep, mazie maisa, kaisa un noformē.

Burkānus notīra, sarīvē uz smalkās rīves. Burkāniem pieliek olas, sāli, cukuru, cepampulveri un miltus. Samaisa pabiezā masā. Ja burkāni sulīgi, būs nepieciešams vairāk miltu.

Kad mīkla samaisīta, liek pannu uz uguns, uzlej eļļu un liek mīklu apmēram pa ēdamkarotei katrai pankūkai, izlīdzina un cep no abām pusēm brūnas pankūciņas.

Pūdercukuru samaisa ar kanēli, pārkaisa gatavās pankūkas. Ja izmantojat pūdercukuru pārkaisīšanai, tad pie mīklas cukuru nelieciet.

Gardi ar skābu krējumu vai ievārījumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vecāki un bērni
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti