Auzu pārslu un ogu kārtojums - gardas un veselīgas brokastis lieliem un maziem

Šādas brokastis ir gardas, veselīgas un dod enerģiju ilgam laikam. Brīvdienās enerģija nepieciešama visiem, bet īpaši bērniem, jo daudz interesanta jāveic.

Nepieciešams:

  • Glāze auzu pārslu.
  • 2 glāzes bezpiedevu jogurta (var izmantot kefīru).
  • 2 ēdamkarotes medus.
  • Ogas.

Pagatavošana:

Pirmais darbs – auzu pārslas sajaukt ar jogurtu, lai pārslas nedaudz samirkst.

Izvēlas ogas, lielākās sagriež, mazākās nedaudz saspiež – tas ir svarīgi, lai izdalītos sula. Nedaudz atststāj veselas ogas dekorēšnai.

Ogām pieliek medu, sajauc, nedaudz pagaida, lai izdalās sula, medus ar ogām “sadraudzējas”.

Traukā kārtām kārto pārslas ar jogurtu un ogas ar medu, dekorē ar veselām ogām un piparmētru lapām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vecāki un bērni
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti