Festivāls notiks Vecrīgas sirdī – Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā, iepretim "Laimas" pulkstenim. Šogad meistaru performanču rezultātā tiks radīti ēdieni, ko ikdienā nevar ne redzēt, ne nogaršot restorānos – festivālā šefpavāru radošums svinēs svētkus, gatavojot savu versiju par Latvijas "street food" jeb ielu ēdienu, kas pārsteigs ikvienu apmeklētāju.
Šefpavāri būs sarūpējuši tādus ēdienus kā brieža gaļu ar melno šokolādi, pelēko zirņu krēmzupu ar violeto kāpostu un priežu pumpuru eļļu, burgeru melleņu maizē ar ceptu ķiploku pastēti, Latgales salātus, kūpinātu sieru un brūkleņu ievārījumu, melnā ķiploka kēksu ar lāceņu ievārījumu, dažādas zupas un daudz ko citu.
Festivālā piedalās restorāns "Tam labam būs augt!" un šefpavārs Artūrs Trinkūns, "Aqua Luna" un šefpavāre Madara Bataraga, "Cup&Cino" un pārstāve Inese Vīcupa, "Entresol un šefpavārs Raimonds Zommers, "Ferma" un šefpavārs Māris Astičs, "Kolonāde. Mūsu stāsti.."' un šefpavārs Ainārs Volodka, "Kuk Buk restorāns" un šefpavārs Andris Jugāns, "Slow Food Riga" un šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, "Pagalms" un šefpavārs Kristaps Sīlis, "Restorāns 3" un šefpavārs Juris Dukaļskis, "Rocket Bean Roastery" un šefpavārs Artūrs Taškāns, "Steiku Haoss" un šefpavāri Kristaps Jauja un Andrejs Bojarčenko, "Tinto" un šefpavārs Dāvis Krūmiņš un "Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā" un šefpavārs Uģis Veits.
Gardēžu pasākumu papildinās dažādas restorānu aktivitātes, kā arī festivālam atbilstoša mūzika, par kuru rūpēsies dīžejs Eduards Švāns.