No pamatiem līdz jumtam

No pamatiem līdz jumtam 11.10.2021.

No pamatiem līdz jumtam

No pamatiem līdz jumtam 25.10.2021.

No pamatiem līdz jumtam 18.10.2021.

Laminātu svarīgi apstrādāt pēc norādēm uz instrukcijas. Būveksperta padoms

Jebkuru laminātu ir svarīgi apstrādāt precīzi pēc norādēm instrukcijā, Latvijas Radio 2 raidījumā "No pamatiem līdz jumtam" uzsvēra sertificēts būvinženieris un būveksperts Juris Biršs. 

No pamatiem līdz jumtam

Latvijas Radio 2 raidījumā  "No pamatiem līdz jumtam"  tehnisko zinātņu doktors, būveksperts Juris Biršs katru nedēļu sniedz padomus un atbild uz klausītāju jautājumiem par būvniecību, celtniecību un remontdarbiem.

Uzdodiet savu jautājumu, rakstot uz e-pastu [email protected] vai iesūtot to Latvijas Radio 2 mājaslapā!

Ēterā raidījums dzirdams pirmdienās no pulksten 19.05 līdz 19.35, savukārt  arhīvā to var noklausīties jebkurā laikā.

Kāds klausītājs vērsās pie raidījuma ar  jautājumu: "Dzīvoklī nupat kā ieklāts vienu centimetru biezs lamināts ar 4V gropēm, 33. klase, zem lamināta ir korķa klājums. Vai laminātu ir nepieciešams vaskot? Ja tas ir nepieciešams, tad ar ko labāk vaskot un kā?

Biršs atbildēja, ka lamināts ir jāapstrādā pēc tās instrukcijas, kas ir atrodama uz iepakojuma. Ja iepakojums nav vairs pieejams, ir jāgriežas būvmateriālu veikalā.

Īpaši tik kvalitatīvam laminātam, kāds ir klausītāja iegādātais, pieejamas precīzas instrukcijas, pauda Biršs.

Tāpat apstrāde ir atkarīga no mērķa, ko vēlas panākt, piemēram, lai nespīd vai neslīd.

Jāatceras arī, ka laimināts nav koks, kā, piemēram, parkets: "No koksnes tur ir ļoti maz, tur vairāk ir plastikāta un metāla daļiņu, celulozes."

 

"No pamatiem līdz jumtam"

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Svarīgākais šobrīd

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt