Šis būs jau trešais pavasaris, kas Labanovsku ģimenei paies intensīvā darbā, jo Latvijas tirgus jau iepazīts, un ir mērķis ar bērzu sulām doties tālāk pasaulē.
Šogad savu lauku māju apkārtnē Ervins Labanovskis plāno ieurbt 200 bērzus un savākt ap 15 tonnām sulu. Šis būs pirmais gads, kad ražošanas apjomi būs tik lieli, jo sākotnēji pavisam mazajam ģimenes uzņēmumam panākumi bijuši pietiekami labi, lai domātu par tā attīstīšanu.
Īpašā recepte ir Ervina vecāku radīta, sīkumos viņš to neatklāj, bet princips ir līdzīgs kā šampanieša ražošanā – savāktā sula tiek pildīta pudelēs un ar laiku pārtop dzirkstošā dzērienā.
Ervins un viņa sieva Līvija sulu tecēšanas laiku lielākoties pavada laukos, taču nedēļu nogalēs pievienojas arī pārējā ģimene un tad rit intensīvs darbs, sulas tiek pildītas pudelēs, noglabātas. Līvija stāsta, ka sākotnēji bijis grūti iedomāties, kā no darba dzīves Rīgā pārslēgties uz ikdienu laukos, tomēr tas izrādījies pat labāk nekā gaidīts.