Režisors Andris Kalnozols iestudē «Mazos jautājumus»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

„Dirty Deal Teatro” 24.martā pirmizrādi piedzīvos režisora un dramaturga Andra Kalnozola izrāde “Mazie jautājumi”, kurā radošā komanda mēģina apkopot pašus mazākos un šķietami nenozīmīgākos cilvēku jautājumus, lai nonāktu pie lielās atbildes.

Kā pareizi atvadīties un pamest viesības? Vai dot roku sveicienam, ja tikko esi iznācis no publiskās tualetes un rokas vēl mitras? Kas ir mazā balstiņa galvā, kas bērnībā liek staigāt tā, ka kurpju purngals sakrīt ar flīžu vai bruģa salaiduma līnijām? Un ko šī balstiņa liek darīt, gadiem ejot? Uz šādiem un vēl mazākiem jautājumiem atbildi meklēs anonīmā “Mazo jautājumu” biedrība, kuras dalībnieki, atzinuši savu atkarību, ir gatavi mesties cīņā un ar savdabīgām terapijas metodēm nonākt pie lielās atbildes.

Andris Kalnozols kā režisors jau debitējis „Dirty Deal Teatro" ar izrādi “Labākais cilvēks Tahkurannā”, kura ieguva galveno balvu Latvijas Kultūras akadēmijas jauno režisoru festivālā “Patriarha rudens”. Šī izrāde bija viņa maģistra darbs režijā, bet līdz tam jaunais režisors aktīvi strādāja radošajā apvienībā Umka.lv, kas Latvijā pazīstama ar humoristiskām un savdabīgām leļļu teātra izrādēm pieaugušajiem.

Izrādē "Mazie jautājumi" piedalās Ivars Krasts, Jurģis Spulenieks, Kristaps Ķeselis, Andrejs Možeiko un Aleksandrs Radzēvičs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti