Piedalies «Spēlmaņu nakts 2015» skatītāju balsojumā!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

22.oktobrī plkst. 12 lsm.lv sākas „Spēlmaņu nakts 2014/2015” skatītāju balsojums. Arī šogad, līdzās žūrijas vērtējumam, skatītāji ir aicināti izteikt savu viedokli, balsojot par gada labāko izrādi, labāko aktrisi un aktieri.

Balsošana noslēgsies 20. novembrī plkst. 23.59, bet 21.novembrī tiks izlozētas 40 biļetes uz Latvijas teātru izrādēm. Savukārt tiem, kuri balsojuši spelmanunakts.lv un lsm.lv, būs iespēja laimēt ielūgumu divām personām uz „Spēlmaņu nakts” balvu pasniegšanas ceremoniju Dailes teātrī, kur arī tiks paziņoti skatītāju balsojuma rezultāti un pasniegtas skatītāju simpātijas balvas.

"Spēlmaņu nakts 2014/2015" skatītāju balsojums ir noslēdzies.

Skatītāju balsojuma norisi atbalsta:

 

Gada balva teātrī „Spēlmaņu nakts” notiek jau 22. reizi. 23.novembra vakarā uz Dailes teātra skatuves tiks godināti sezonas spilgtākie un veiksmīgākie individuālie sniegumi un Latvijas profesionālo teātru iestudējumi, kā arī pasniegta balva “Par mūža ieguldījumu teātra mākslā”.

Elektroniski iespējams nobalsot „Spēlmaņu nakts” oficiālajā interneta vietnē spelmanunakts.lv, kā arī Latvijas sabiedrisko mediju portālā lsm.lv. Skatītāju balsojums noris ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu.

Balsojuma kastes pieejamas 11 teātros visā Latvijā -  Latvijas Nacionālajā teātrī, Dailes teātrī, Jaunajā Rīgas teātrī, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, Valmieras Drāmas teātrī, Liepājas teātrī, Daugavpils teātrī, Leļļu teātrī, Latvijas Nacionālajā operā, "Dirty Deal Teatro" un Ģertrūdes ielas teātrī.

Arī šogad par labākās  - GADA IZRĀDES titulu cīnīsies visas izrādes, kuras izvirzītas kategorijās: Gada lielās formas izrāde, Gada mazās formas izrāde, Gada izrāde bērniem vai pusaudžiem un Gada sasniegums laikmetīgajā dejā. Arī skatītājiem ir iespēja izvēlēties starp visām 23 izrādēm savu favorītu.

Sezonas jauniestudējumus noskatījās, izvērtēja un nominantus izvirzīja žūrijas komisija piecu cilvēku sastāvā - Teātra kritiķes: Zane Radzobe, Ieva Rodiņa, Mārīte Gulbe, Undīne Adamaite un Maija Svarinska.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti