Liepājas teātris rīko atvērto teātra dienu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Svētdien, 10.augustā, otro gadu pēc kārtas Liepājas teātris rīko atvērto teātra dienu. Teātris būs atvērts no plkst. 11 līdz 15, bet plkst. 18 varēs noskatīties Armanda Zvirbuļa iestudēto komēdiju - pikanto avārijas nosēšanos "Boeing, Boeing".

"Atvērtā teātra diena tiek organizēta tāpēc, ka sezonas laikā teātra apmeklētāji ļoti interesējas par to, kā notiek darbs arī citviet teātrī, ne tikai uz skatuves. Piedāvāsim interesentiem ieskatīties teātra aizkulisēs un to cilvēku ikdienā, kurus uz skatuves nav iespējams sastapt. Tā kā pagājušajā gadā atvērtajā teātra dienā bija ļoti liela cilvēku atsaucība (to apmeklēja ap 1000 interesentu), vēlamies turpināt iesākto tradīciju un atvērt teātra durvis ikvienam," stāsta Liepājas teātra mārketinga direktore Jevgenija Skoraja.

Atvērtā teātra dienā mazākie skatītāji tiks aicināti piedalīties "Krāsu karuseļa" radošajās darbnīcās. Tajās varēs veidot scenogrāfiju savam sapņu iestudējumam, gatavot maskas un Pelnrušķītes kroņus, zīmēt un krāsot.

Apmeklētāji varēs doties ekskursijā pa teātri gida pavadībā. Gida lomā iejutīsies arī teātra direktors Herberts Laukšteins. Pasākuma laikā varēs tuvāk aplūkot repertuārā esošo un jau norakstīto izrāžu kostīmus izstādē, fotostūrītī varēs nofotografēties ar teātra rekvizītiem.

Atvērtā teātra dienas noslēgumā plkst. 18 izrādē "Boeing, Boeing" skatītājus gaida aizraujošs un pikants lidojums, kura laikā viņi iepazīs arhitektu Bernāru, viņa uzticamo kalponi Bertu, kura, mainoties Bernāra līgavām, regulāri maina gan ēdienkarti, gan meiteņu fotogrāfijas guļamistabā, viņa skolas laika draugu Robēru, kuram Parīzes tikumi un netikumi ir sveši, jo viņš pats nāk no Provansas un trīs burvīgās stjuartes - amerikānieti Žaneti, vācieti Ženiju un francūzieti Žaklīnu.

Starpbrīdī skatītāji varēs tikties ar izrādes varoņiem - aktieriem Mārtiņu Kalitu, Kasparu Kārkliņu, Anitu Kvālu, Everitu Pjatu, Lauru Jerumu un Signi Ruicēnu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti