Dailes teātrī top izrāde «Ērtas dzīvošanas mirklīši»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Režisors Kārlis Auškāps kopā ar Dailes teātra senioriem iestudē izrādi "Ērtas dzīvošanas mirklīši", kam dots žanra apzīmējums "Septiņi omulīgi vingrinājumi vienā daļā". Pēc Ērika Hānberga darbu motīviem dramatizējumu veidojis Kārlis Auškāps. Pirmizrāde notiks 10.decembrī Mazajā zālē.

Izrādes pieteikums vēsta: "Ozolgales pansionātā satiekas "Pirmā grēka līča" personāži. Te katram ir savs kaktiņš, savs stūrītis, bezmaksas vaifai (WiFi), radio un televizors. Un viss notiek kolektīvi. Viņiem ir obligātās možuma pusstundas un relaksācijas mūzikas nodarbības. Viņiem ir noteikumi un instrukcijas, rokdarbu un tehnisko interešu nodarbības. Nedrīkst nolaist rumpi un zaudēt optimismu! Turklāt vēl sociālās aprūpes centra sabiedriskās dzīves enerģiskajai vadītājai Spulgai ir dzimšanas diena, un tiek gatavots pārsteigums - īsts teātra uzvedums."

Izrādē "Ērtas dzīvošanas mirklīši" lomas atveidos Olga Dreģe, Ilze Vazdika, Lidija Pupure, Pēteris Liepiņš, Aivars Siliņš, Juris Strenga, Gunārs Placēns, Āris Rozentāls, kā arī Baiba Indriksone.

Jauniestudējuma radošajā komandā strādā arī scenogrāfs Kristaps Skulte, kostīmu konsultante Ivonna Straume, mūzikas režisors Juris Vaivods, video mākslinieks Māris Jenzens un gaismu mākslinieks Harijs Zālītis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti