Rīta Panorāma

Intervija ar Leonīdu Kalniņu

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Zani Mousavi

Sākas alternative.lv gada balvas tautas balsojums

Sācies «Alternative.lv» gada balvas klausītāju balsojums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Sācies mūzikas portāla "Alternative.lv" gada balvas balsojums, kurā klausītājiem tiek dota iespēja izvēlēties savus favorītus no aizvadītā gada aktīvākajām grupām.

Tautas balsojums norisināsies no 18.janvāra līdz 5.februārim, kura laikā jebkuram būs iespēja īpaši izveidotā platformā balsot par saviem favorītiem piecās nominācijās: "Gada albums", "Gada video", "Zelta bumbieris" un "Gada jaunā grupa", savukārt pirmo reizi tiks apbalvots spilgtākais 2015.gada grupas koncerts kategorijā "Gada labākā uzstāšanās".

Pēc tam, kad tiks noskaidrots labāko piecinieks katrā kategorijā, savu viedokli izteiks īpaši izveidota žūrija, tādā veidā izvēloties uzvarētāju. Izņēmumi ir nominācijas "Gada labākā uzstāšanās" un "Zelta bumbieris", kur balvas saņēmēju noteiks tikai skatītāju balsojums.

Balsošana norisinās "Alternative.lv" mājaslapā.

Apbalvošanas ceremonija notiks 12.februārī Vecrīgas klubā "Pūce, klubs naktī". Šogad īpašs uzsvars tiks likts uz balvu pasniegšanas svinīgo daļu. Ar īpašiem akustiskajiem priekšnesumiem uzstāsies grupas "S.I.L.S." un "Laika suns", kā arī citas pašmāju grupas, kas tiks atklātas, tuvojoties pasākumam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti