Rīgā notiks 2017. gada Eiropas koru spēles

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, tiekoties ar INTERKULTUR (Pasaules kora olimpiādes rīkotāji) prezidentu Ginteru Titču, 19.maijā panāca vienošanos, ka 2017.gada jūlijā Rīgā norisināsies Eiropas koru spēles

Paredzēts, ka Eiropas koru spēlēs piedalīsies vairāk nekā 200 koru, kas ir aptuveni 8000 koristu no Eiropas, ASV, Ķīnas un citām valstīm no visas pasaules. Eiropas koru spēles notiek reizi divos gados.

Rīgā Eiropas koru spēles varētu sākties 2017. gada 15. jūlijā un noritēs vienu nedēļu.

“Pagājušajā gadā Rīga visai pasaulei pierādīja, ka spēj sarīkot milzīgus kormūzikas svētkus un esmu pilnīgi pārliecināts, ka 2017.gadā mūs sagaida daudz patīkamu emociju un prieka. Priekšā vēl, protams, ir liels darbs, bet esmu pārliecināts, ka Rīga tiks galā, jo ir redzama pilsētas vadītāju un visas viņu komandas lielā ieinteresētība rīkot Eiropas koru spēles tieši Rīgā," pēc tikšanās norādīja INTERKULTUR prezidents Ginters Titčs.

Savukārt Rīgas vicemērs Andris Ameriks pauda pārliecību, ka "Rīga tiks galā ar šo pienākumu un viesmīlīgi uzņems koristus no visas Eiropas, ASV, Āfrikas un Ķīnas".

"Rīgai jābūt pasaules koru kartē kā stabilai vērtībai," uzsvēra Ameriks.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti