Ozols un Edavārdi laiž klajā videoklipu dziesmai «Situācijas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Pašmāju hiphopa izpildītāju Ozola un Edavārdi kopīgi ierakstītai kompozīcijai “Situācijas”, kas iekļauta Ozola piektajā studijas albumā "Atpakaļ Nākotnē”, tapis videoklips.

“Video tiek atspoguļotas dažādas situācijas no mūsu ikdienas, kas ir gan pašu reālā pieredze, gan arī izdomāti notikumi. Savukārt dziesma ir īpaša ar to, ka tā ir apvienojusi divas hiphop paaudzes, kas turpina savu darbību esošajā laikā," stāsta Ozols.

Par dziesmas muzikālo pavadījumu parūpējies viens no elektroniskās mūzkas apvienības “Dirty Deal Audio” producentiem Oriole jeb Uģis Vālodze. Savukārt pie klipa animācijas strādāja "street art" mākslinieks Vour, bet par pārējo (kamera, montāža, pēcasptrāde) bija atbildīgs Andrejs Skurjats no "Brotherslab", kas ir veidojis arī Ozola video "Superhaips".

Ozola piektais studijas albums "Atpakaļ nākotnē" ir izdots 2015. gada 12. novembrī, bet šī gada 9. aprīlī tika izdota albuma vinila versija, kas limitētā tirāžā pieejama veikalā "Hoodshop". “Atpakaļ nākotnē” ir pirmais vinilā izdotais pašmāju hiphopa albums, un tajā iekļauta arī līdz šim vēl nekur iepriekš nepublicēta dziesma “Nāves apskāvienos”.

Tuvākais Ozola koncerts paredzēts jau šonedēļ, 21.maijā, pasākuma "Muzeja nakts Aldarī” programmas ietvaros.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā. Pēc vairāku gadu radošā pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu “Atpakaļ nākotnē”, kurš šajā gadā saņēma arī Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons” nominācijā “hiphopa albums”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti