Nosauks «Zelta mikrofona» nominantus; rīkotāji sola pārsteigumus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

14. janvārī plkst. 13.30 tiks paziņoti mūzikas ierakstu gada balvas „Zelta mikrofons” nominanti 16 kategorijās. Kā norāda "Zelta mikrofona" producente un Latvija Mūzikas producentu apvienības LaMPA valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve, šogad konkurence ir ļoti liela un sagaidāmi pārsteigumi.

Latvijas producentu apvienības LaMPA apstipinātā žūrija 46 cilvēku sastāvā ir rūpīgi iepazinusies ar 2015. gadā izdotajiem un vērtēšanai iesniegtajiem ierakstiem  - 114 albumiem, 61 dziesmu, 57 videoklipiem, 31 debitantu un astoņiem koncertierakstiem video formātā.

Auditorfirma "Grant Thornton Baltic" ir saņēmusi žūrijas atzīmes 16 kategorijās un apkopojusi rezultātus, lai tos iesniegtu "Zelta mikrofons" rīkotājiem svinīgai nominantu paziņošanai.

"Šogad konkurence bija ļoti liela," norāda Elita Mīlgrāve, solot pārsteigumus vairākās nominācijās tieši izvirzīto izvēles ziņā.

"Pretendenti ir vienādi spēcīgi, un tiešām ir grūti paredzēt, kas varētu iekļūt nominēto pieciniekos," turpina Mīlgrāve.

Ceremonijā tiks atklātas arī tās 10 labākās dziesmas, par kurām no 1.februāra būs iespēja nobalsot ikvienam tirdzniecības parka "Alfa" apmeklētājam. ""Alfas" gada dziesma" ir vienīgā nominācija, kuras ieguvēju nosaka nevis žūrija, bet paši klausītāji.

"Zelta mikrofona" nominantu paziņošana tiks translēta tiešraidē skaties.lv un tvplay.lv.

Iesniegto darbu sarakstu iespējams apskatīt zeltamikrofons.lv lapā, bet "Zelta mikrofona” 20. jubilejas ceremonija notiks 15. martā. Ceremonijā tiks apbalvoti gada labākie mūziķi 20 kategorijās.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti