«Keksu» skudrupūznī skanēs Viktora Lapčenoka dziesmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

2017.gada 2.janvārī Rīgas Kongresu namā notiks jau devītais grupas "Keksi" muzikālais "Skudrupūznis". Šoreiz viens no koncerta centrālajiem viesiem būs estrādes leģenda Viktors Lapčenoks, kura spilgtākās dziesmas skanēs rokenrola ritmos.

Koncerta laikā kopā ar grupu "Keksi" un "Mirage Jazz Orchestra" Viktors Lapčenoks izpildīs tādas klasiskas kompozīcijas kā "Lana", "Nīca", "Rudenī vēlu", "Undīne" un citas. Koncerta laikā uz skatuves kāps arī Ivars Pētersons ar grupu, Lietuvas blūza karaliene ar grupu  - "Arina & Veto Bank", grupa "Cements" un "Creedance project" no Latvijas. Koncertu vadīs UFO.

Sekojot tradīcijām, jau februārī "Keksi" dosies Latvijas reģionu tūrē, priecējot klausītājus Krustpilī (5. februārī), Alūksnē (11. februārī), Valmierā (12. februārī), Blīdenē (19. februārī), bet tūri noslēgs Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" 20.februārī.

Grupas "Keksi" sastāvā ir astoņi mūziķi - Dāvis Matskins (vokāls), Viktors Eunapu (elektriskā ģitāra, bekvokāls), Gints Žilinskis (taustiņi), Willie Strods (sitamie instrumenti), Ēriks Kibermanis (baritona saksofons), Roberts Martinovskis (tenorsaksofons), Reinis Puriņš (trompete) un Aleksandrs Sircovs (bass).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti