Izsludina biļešu pārdošanu uz trešo kamermūzikas festivālu «Sansusī»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Izsludināta biļešu pārdošana uz trešo kamermūzikas festivālu "Sansusī", kurš norisināsies no 2016. gada 12. līdz 14. augustam.

2016. gada festivāla biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā. Līdz janvāra beigām biļešu cenas par visām trim festivāla dienām būs 21 eiro. Februārī cena palielināsies, brīdina festivāla rīkotāji.

Operas solista Armanda Siliņa un biedrības “Sansusī” rīkotais kamermūzikas festivāls notiek Aknīstes novada brīvdienu mājā “Susēja”.

"Kā jau visiem festivāliem, arī mums ir lieli plāni par festivāla programmas kvalitātes celšanu. Pēc pagājušā gada festivāla "latiņas" pacelšanas ar Kristapu Pētersonu, Olgu Pudovu un Jaunā Rīgas teātra iesaistīšanu esam nonākuši jaunā kvalitātes līmenī. Nākamgad nu jau ierastajām sadaļām – koncerti, teātris, performance – pievienosim speciāli "Sansusī" radītas instalācijas, laikmetīgā cirka izrādi un kino. Lai apmeklētāji varētu vairāk izprast un iedziļināties koncertprogrammās, šogad veidosim arī 15 minūšu ievadrunas pirms koncertiem, kurās lektori pastāstīs sīkāk par konkrēto koncertprogrammu," stāsta Armands Siliņš.

Nākamā gada festivālā savu dalību jau apstiprinājuši tādi mākslinieki kā čelliste Kristīne Blaumane, soprāns Asmika Grigorjana, džeza trio no Vācijas "Bubu", kvartets "Quadra", Anda Klučnieka flautu kvartets.

Par gandrīz klasisku nakts programmu rūpēsies grupas "Suņa stunda", "Dodo" un Jēkaba Nīmaņa trio ar jaunu elektronisko programmu. Neiztiks bez kādas atkalapvienošanās un nakts pārsteiguma.

Notiks arī vairāki pasaules pirmatskaņojumi – Anna Ķirse veido performanci–operu "Koku ziepju opera", Oskars Herliņš raksta darbu stīgu kvartetam, ciklu bērnu izrādei par kukaiņiem ar laikmetīgo mūziku raksta Olesja Kozlovska.

Jau vēstīts, ka pirmais festivāls "Sansusī" notika  2014. gada augustā, izpelnoties publikas atzinību, kā arī pozitīvas atsauksmes no reģiona iedzīvotājiem un mūzikas, teātra profesionāļiem. Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio kopīgi rīkotajā kultūras balvā "Kilograms kultūras 2014" festivāls ieguva balvu kategorijā "Gada pārsteigums". 2015. gadā norisinājās otrais festivāls, divkāršojoties apmeklētāju skaitam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti