Igauņu grupas «The Boondocks» koncerts Spīķeros pārcelts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

8.jūnijā Spīķeros paredzētā igauņu grupas „The Boondocks” uzstāšanās pārcelta uz 15.jūniju. Pasākuma rīkotāji skaidro, ka pārcelšanas iemesls ir prognozētie laika apstākļi.

Jau vēstīts, ka jūnija trešdienās Spīķeru kvartālā norisinās īpaša brīvdabas koncertu sērija „Baltijas neatkarīgās mūzikas mēnesis Spīķeros”, piedāvājot ikvienam interesentam apmeklēt Latvijas, Lietuvas un Igaunijas indie mūzikas grupu koncertus.

„Baltijas neatkarīgās mūzikas mēnesis Spīķeros” tiek organizēts ar mērķi iepazīstināt rīdziniekus un pilsētas viesus ar jaunām un daudzsološām Baltijas indie mūzikas  grupām un to jaunradi, piedāvājot kvalitatīvus un ikvienam interesentam pieejamus brīvdabas koncertus Rīgas centrā, Spīķeros.

15.jūnijā ar koncertu Spīķeros viesosies grupa no mūsu ziemeļu kaimiņiem Igaunijas. Indie roka apvienība „The Boondocks” nāk no Pērnavas un starp saviem ietekmētājiem nosauc tādas grupas kā "Joy Division", "Oasis" un "Queens of the Stone Age".

2013. gadā grupa piedalījusies “Noortebänd”, lielākajā jauno grupu konkursā Igaunijā, un sasniegusi finālu. Drīz pēc tam klajā nācis videoklips dziesmai “Turn Off the Lights”, kas trīs nedēļas pēc kārtas bija līderis Igaunijas mūzikas video topos.

Pasākums norisināsies Spīķeru pagalmā. Ieeja no plkst.19. Darbosies brīvdabas kafejnīca. Ieeja bez maksas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti