Grāmatu maiņas punkta sākumkapitālā grāmatu izstādē būs 3000 grāmatu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Arī šogad grāmatmīļu priekam “Latvijas Grāmatu izstādē 2017” no 24. līdz 26. februārim Ķīpsalā darbosies “Grāmatu maiņas punkts”, kura sākuma kapitālā būs apmēram 3000 grāmatu dažādām lasītāju gaumēm, lsm.lv pavēstīju maiņas punkta pārstāvji.

Parasti par “Grāmatu maiņas punktu” izstādes apmeklētājiem ir liela interese – uz jaunām mājām tiek aiznestas gan pāris grāmatiņas, ko var ieslēpt padusē, gan pilnas somas ar jauniemainīto garīgo bagātību. Maiņas punkts rosina arī mazos lasītājus mainīties ar krāsainām pirmsskolas grāmatām un cita veida bērnu literatūru.

Sākuma kapitālu “Grāmatu maiņas punktam” ir sarūpējis Rīgas Centrālās bibliotēkas Repozitārija apmaiņas fonds – apmaiņai tiks piedāvātas apmēram 3000 grāmatu dažādām lasītāju gaumēm. Maiņas punktu pārraudzīs Rīgas Centrālās bibliotēkas laipnās darbinieces.

Trīs dienas – no 24. līdz 26. februārim – Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks gada nozīmīgākais grāmatniecības pasākums – starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde “Latvijas Grāmatu izstāde 2017”, kurā daudzveidīgu grāmatu klāstu piedāvās Latvijas un ārvalstu izdevniecības. Šogad izstādē vēl plašāka kultūras un izklaides pasākumu programma gan lieliem, gan maziem – visās trīs izstādes dienās darbosies “Lielā skatuve”, “Jautrā lasītava”, “Rakstnieka viesistaba”. Vairāk par izstādi šeit.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks arī izglītības izstāde “Skola 2017”, kas piedāvā visaptverošu informāciju par mācību iespējām Latvijā un ārzemēs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti