KM konkursā meklēs Rakstniecības un mūzikas muzeja direktoru

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Kultūras ministrija (KM) izsludinājusi atklātu konkursu uz Rakstniecības un mūzikas muzeja direktora amata vietu. Pieteikšanās termiņš pretendentiem ir 20.jūlijs.

Prasības pretendentiem ir augstākā akadēmiskā vai profesionālā izglītība (izņemot pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību), vismaz trīs gadu darba pieredze vadošā amatā, augstākā līmeņa latviešu valodas un vismaz divu (tai skaitā angļu valodas) svešvalodu zināšanas (vismaz C1 līmenis valsts valodai, svešvalodām mutvārdu saziņas prasmēs B1 līmenis atbilstoši Eiropas valodu pašnovērtējumu tabulai), labas zināšanas un izpratne par muzeju darbību un muzeju funkcijām, ļoti labas sadarbības un komunikācijas prasmes, kā arī labas darba organizācijas un vadības prasmes.

Nepieciešamie dokumenti konkursa pretendentiem līdz 2015.gada 20.jūlijam jānosūta pa pastu vai jāiesniedz personīgi Kultūras ministrijā, vai jānosūta elektroniski.

Pieteikuma anketa un informācija par konkursa norisi pieejama Kultūras ministrijas mājaslapā.

Kā vēstīts, Rakstniecības un mūzikas muzeja direktora amata vieta kļuva vakanta pēc tam, kad KM no amata atbrīvoja līdzšinējo muzeja vadītāju Ilzi Knoku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti