Signes Baumanes topošajā filmā lomu ierunās aktieris Metjū Modīns

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

 

Režisores Signes Baumanes topošajā animācijas filmā "My Love Affair With Marriage" ("Mans laulību projekts") vienu no lomām ierunās aktieris Metjū Modīns, ziņo "Variety".

Signes Baumanes filmas projekta "Kickstarter" lapā norādīts, ka Modīns kļuvis arī par filmas izpildproducentu.

Metjū Modīns pazīstams no Stenlija Kubrika 1987. gada filmas "Full Metal Jacket", kurā viņš atveidoja ierindnieku Džokeru. Tāpat aktieris piedalās arī televīzijas seriālā "Stranger Things", kas tikko ieguvis Amerikas Aktieru ģildes balvu par labāko aktieru ansambli seriālā.

Modīns ierunājis animācijas varoņus arī iepriekš, piemēram, tādām filmām kā "A Cat in Paris", "Mia and the Migoo" un vairākos Bila Plimptona projektos.

Signes Baumanes topošā animācijas filma ir stāsta par iztēles bagātu jaunu sievieti un viņas piedzīvojumiem vairākās laulībās – gan reālās, gan iedomātās. Modīns ierunās animācijas filmas galvenās varones otro vīru Bo.

"Es nesen redzēju Signes Baumanes pirmo animācijas filmu "Akmeņi manās kabatās", un uz mani atstāja iespaidu viņas animācijas stils un stāstīšanas maniere," norāda Modīns. "Bērnībā gribēju būt animators un joprojām klusībā vēlos, un man patīk atbalstīt neatkarīgos animācijas māksliniekus."

Tikmēr Signes Baumanes jaunās animācijas filmas projekts "Kickstarter" vietnē savācis 24 500 ASV dolārus. Līdzekļu vākšanas kampaņa beigsies 24. februārī.

Jaunās animācijas filmas ieceri režisore atklāja jau 2015.gadā intervijā Latvijas Televīzijai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti