Pirmizrāde Andreja Verhoustinska dokumentālajai filmai «Viktors un nakts»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

7.aprīlī plkst. 19 Rīgā, kinoteātrī "Splendid Palace" pirmizrādi piedzīvos režisora un kinooperatora Andreja Verhoustinska dokumentālā filma "Viktors un nakts".

Filma vēsta par Viktoru, kurš bija laimīgi precējies divu bērnu tēvs, veiksmīgs sportists un treneris ar profesionālo karjeru specvienībā un bankas apsardzē, kad viņš pilnībā zaudēja redzi. Zaudējot patstāvību, samazinājās pašvērtējums, pazuda vecie draugi. Viktoru pārņēma nakts un depresija, kā arī pamazām radās apjauta, ka viņa it kā piepildītajā redzīga cilvēka dzīvē nebūt ne viss bijis kārtībā.

 Filmas veidotāji gada garumā sekojuši Viktora gaitām, viņa tikšanās reizēm ar bērniem un vecākiem, ģimenes dzīvei un dažādām aktivitātēm. Līdz ar tuvākajiem cilvēkiem kameras priekšā Viktors pārvērtē savu dzīvi līdz redzes zaudēšanas brīdim un runā par pieļautajām kļūdām - viņa dzīves ritējums nemaz nav bijis gluds.

Filmas režisors un operators ir Andrejs Verhoustinskis, scenārija autori - Andrejs Verhoustinskis un Henrieta Verhoustinska, komponists - Andris Grunte.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti