Pāvela Čuhraja topošajā filmā piedalīsies Dace Eversa

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Valmieras teātra aktrise Dace Eversa piedalīsies krievu režisora Pāvela Čuhraja jaunajā filmā „Svešais” (Чужой), liecina filmas projekta prezentācijas materiāli.

Vēsturiskās drāmas pamatā ir smeldzīgs mīlas stāsts, kurā savijas un izšķiras likteņi. „Mīlestību no naida, laimi no traģēdijas šķir vien mirklis. Viņš un viņa ir pilnīgi atšķirīgi cilvēki, kuri satikās, būdami vēl bērni pirmskara Lietuvā. Karš saistīja viņu likteņus nesaraujamā drāmatiskā mezglā,” teikts filmas pieteikumā.

Galvenās lomas filmā „Svešais” atveidos krievu kinozvaigznes - Jūlija Peresilda un Rinals Muhametovs. Filmā piedalās arī lietuviešu aktieris Daiņus Kazlauskas un itāliešu aktrise Monika Santaro. Viena no būtiskākajām lomām filmā paredzēta Sergejam Garmašam.

Filmas uzņemšana sāksies jau drīzumā un, paredzams, ka turpināsies visu vasaru. Filmēšana notiks Lietuvā - Viļņā, Kauņā un Rumšiškes brīvdabas muzejā. Dekorācijas top arī „Mosfiļm” paviljonā. Filmas komandu veido lietuviešu un krievu kino profesionāļi. Filmas producente - Sabīna Jeremejeva. Filma top "Studijā "SLON"".

Filmas scenārija autors un režisors Pāvels Čuhrajs (1946) starptautisku atpazīstamību ieguva ar filmu „Zaglis” (1997), kura pretendēja gan uz Venēcijas kinofestivāla balvām, gan tika izvirzīta ASV Kinoakadēmijas „Oskaram”.  Starp jaunākajiem Čuhraja kinodarbiem ir skatītāju iemīļotā filma „Šoferis Verai” (Водитель для Веры (2004)), „Spēlmaņi” (Русская игра (2007)) un „Pārbaudījums” (Испытание (2012)).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti