Bukmeikeri: Di Kaprio un Lārsonei lielākā varbūtība iegūt «Oskaru»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Lielākā, 81% varbūtība, tikt pie ASV Kinoakadēmijas balvas kategorijā "Labākais aktieris" šogad beidzot ir aktierim Leonardo Di Kaprio par lomu filmā "Cilvēks, kurš izdzīvoja", prognozē "Optibet" bukmeikeri. Arī labākās aktrises balvas saņēmēja ir teju zināma, uzskata bukmeikeri. Visdrīzāk, balvu kā labākā aktrise saņems pirmoreiz "Oskaram" nominētā Brī Lārsone par lomu filmā "Istaba". Lārsones izredzes tiek vērtētas ar 72%.

Jau vēstīts, ka abi aktieri janvāra beigās ieguvuši ASV Aktieru ģildes balvu. Savukārt skrējienā pēc "Oskara" tuvākie Di Kaprio sekotāji pēc prognozēm ir Maikls Fasbenders (9%) un Edijs Redmeins (6%), bet Lārsonei - Sirša Ronana, kurai bukmeikeri piešķir 11% varbūtību.

Kā zināms, 88. Amerikas Kinoakadēmijas "Oskaru" pasniegšanas ceremonija notiks 28. februārī Losandželosā.

Vislielāko intrigu, pēc bukmeikeru domām, sagādās balvu saņēmēji kategorijā “Labākais režisors” un “Labākā filma”.

Pēc bukmeikeru prognozēm, titulu “Labākā filma” varētu saņemt melnā komēdija "Gadsimta likme” (41%) vai filma "Uzmanības centrā" (30%). Režisora Alehandro Gonsalesa Injaritu filmas "Cilvēks, kurš izdzīvoja" izredzes tiek vērtētas ar 18%, toties viņam pašam, pēc bukmeikeru aplēsēm, ir vislielākās cerības uz "Oskaru" kategorijā "Labākais režisors".

Tiesa, režisoru kategorijā ir trīs līdzvērtīgi galvenie pretendenti uz "Oskaru" - Alehandro Gonsaless Injaritu (38%), Adams Makkejs (27%) un Džordžs Millers (24%).

Pārsteigumu varētu sagādāt arī "Oskara" saņēmēji otrā plāna aktieru kategorijā. Bukmeikeri prognozē, ka divi galvenie pretendenti ir Silvestrs Stalone (53%) un Marks Raileness (32%). Labākās otrā plāna aktrises nominācijā līdere ir Rūnija Mara (50%), kurai seko Alīsija Vikandera (27%) un Keita Vinsleta (16%).

"Oskaru" ārzemju filmu kategorijā bukmeikeri prognozē Lāzlo Nemeša filmai "Saula dēls, dokumentālo filmu kategorijā - filmai “Eimija” (75%), bet animācijas filmu kategorijā - “Prāta spēles” (84%).

Filma "Gadsimta likme", "Eimija" un "Prāta spēles" iepriekš saņēma ASV Producentu ģildes balvu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti