Daugavpils Lokomotīvju rūpnīca meklē jaunus līgumus un plāno šogad strādāt bez zaudējumiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Ažiotāžai ap Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīcu jānorimst, uzņēmums turpina strādāt un plāno šo gadu pabeigt bez zaudējumiem, Latvijas Radio teica viena no uzņēmuma valdes loceklēm Natālija Petrova.

Uzņēmums gan šogad atlaida 80 darbiniekus, bet masveida atlaišana rūpnīcā nenotiks, uzņēmums strādā pie jaunu pasūtījuma līgumu slēgšanas un darba nodrošināšanas trijās maiņās.

Petrova atgādināja, ka uzņēmuma akcijas kotējas biržā un arī visa informācija par darbību ir pieejama biržas mājaslapā.  Viņa atzina, ka, salīdzinot ar iepriekšējo gadu,  apgrozījums samazinājās par 4%, bet masu atlaišanas nav.

“Šodien mēs prognozējam, ka strādāsim bez zaudējumiem, līgumi mums ir līdz gada beigām, ja nebūs politisko vai makroekonomisko problēmu, viss būs kārtībā,” pauda Petrova.

Viņa sacīja, ka uzņēmumam līgumu nav tik daudz, kā gribētos, bet vadība strādā pie tā, lai varētu noslogot uzņēmumu trijās maiņās, varētu nopelnīt un pirkt jaunas iekārtas.

Natālija Petrova: Ažiotāžai jānorimst
00:00 / 01:20
Lejuplādēt

Iepriekš ziņots par atlaišanām uzņēmumā "'Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīca" - bez darba kopš marta palikuši 80 cilvēki. Pastāvēja bažas, ka optimizācijas dēļ šajā uzņēmumā notiks strādājošo masveida atlaišana. Šis ir Daugavpilī lielākais uzņēmums, kur strādā vairāk nekā 500 cilvēku. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti