Uz vairākiem skolēnu dziesmu svētku koncertiem biļetes vairs nav pieejamas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Pirmajās divās biļešu tirdzniecības stundās nopirktas 21 145 biļetes uz visiem dziesmu un deju svētku pasākumiem, kā arī telefoniski rezervētas 4811 biļetes, pavēstīja svētku organizatoru pārstāve Inga Vasiļjeva.

Jau pārdotas un rezervētas visas uz Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku deju lieluzveduma koncertiem un ģenerālmēģinājumu, kā arī tautas deju kolektīvu laureātu koncertu un mūsdienu dejas lielkoncertu 7.jūlijā plkst.19 publiskajā tirdzniecībā pieejamās biļetes.

Vasiļjeva informēja, ka pirmajās divās biļešu tirdzniecības stundās nopirktas 21 145 biļetes uz visiem dziesmu un deju svētku pasākumiem, kā arī telefoniski rezervētas 4811 biļetes. 57% no visām nopirktajām biļetēm ir iegādātas interneta veikalā, 43% - "Biļešu paradīzes" kasēs.

Būtiskākie svētku notikumi tiks rādīti gan tiešraidē, gan ierakstos Latvijas Radio, Latvijas Televīzijā un internetā.

Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki ir lielākie Latvijas bērnu un jauniešu kultūras un mākslas svētki, kas notiek reizi piecos gados. XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki norisināsies Rīgā no 6. līdz 12. jūlijam, tajos piedalīsies ap 37 000 dalībnieku.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti