Notiks publiska diskusija par Okupācijas muzeja piebūves veidolu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Pirmdien, 14.decembrī, Rīgas rātsnamā notiks publiska diskusija par iecerētās Okupācijas muzeja piebūves - Nākotnes nama - arhitektonisko veidolu.

Kā vēstīts, pret Nākotnes namu iebilduši sabiedrībā zināmi arhitekti. Projekta īstenotājiem līdz nākamā gada 6.janvārim jāiesniedz Rīgas būvvaldē dokumenti būvprojekta saskaņošanai. Nākotnes nama būvniecības pirmo kārtu ir plānots pabeigt līdz 2017.gada beigām, bet otro - līdz 2018.gada martam.

Par ieplānoto diskusiju vairāk stāsta Rīgas būvvaldes vadītājs Inguss Vircavs: "Publiskajā diskusijā, kas notiks pirmdien pulksten sešos vakarā Rīgas domes sēžu zālē, tiks dota iespēja iedzīvotājiem iepazīties ar Nākotnes nama arhitektonisko risinājumu, kā arī izteikt viedokli par šo konkrēto risinājumu, kāds tiek piedāvāts."

"Otra lietas, kas jāatceras - šajā diskusijā nebūs runa par to, vai vispār piebūvei būt vai nebūt. To, ka šai piebūvei būt un ka tā varēs būt, nosaka spēkā esošais detālplānojums. Un par to viedokli bija iespēja izteikt tad, kad bija šī detālplānojuma sabiedriskā apspriešana," uzsver Inguss Vircavs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti