Dzīve & stils / Virtuve
Triks ar kūpinātiem kartupeļiem pārsteigs ikvienu, kuram būs tas prieks nogaršot šos kartupeļu salātus. Tie būs kā laba piedeva citiem uz oglēm tapušiem ēdieniem, piemēram, uz restēm ceptai zivij, raidījumā "Toms Keridžs gatavo dārzā" stāstīja viens no zināmākajiem Lielbritānijas šefpavāriem Toms Keridžs.
Vistas šķiņķīši bez kaula ir lieliski piemēroti grilēšanai uz uguns, jo tajos ir gana daudz tauku, kas nodrošinās garšu, kā arī tie būs sulīgi, raidījumā "Toms Keridžs gatavo dārzā" stāstīja viens no zināmākajiem Lielbritānijas šefpavāriem Toms Keridžs. Vistu var pasniegt ar paštaisītu grilētu dārzeņu mērci un lavašu.
Aukstajai zupai nav jābūt garlaicīgai – to var pagatavot gan no dažādiem piena produktiem, airāna, rjaženkas. Var arī vispār bez piena produktiem, sablendējot saulespuķu sēklas un Indijas riekstus ar ūdeni, šādā veidā radot vegānisko versiju, Latvijas Radio 5 – "pieci.lv" raidījumā "Nogaršo ar pieci" ar garšu variācijām dalījās pavārs Renārs Purmalis.