Matīss Timofejevs

LTV sporta žurnālists

Apskatīt autora rakstus: Angliski Latviski Krieviski

Ārpus ētera
Ginesa rekordists – 9 valstis 24 stundās. Krišjānis Ratiniks «Sporta studijas» podkāstā #131
Ginesa rekordists – 9 valstis 24 stundās. Krišjānis Ratiniks «Sporta studijas» podkāstā #131
Šoreiz Latvijas Televīzijas "Sporta studijas aizkulises" podkāstā Matīss Timofejevs uz sarunu aicinājis ultramaratonistu, velomenu Krišjāni Ratiniku. Krišjānis pirms sešiem mēnešiem uzstādīja Ginesa rekordu. Ar riteni 24 stundās šķērsoja deviņu valstu robežas. Ceļu viņš sāka Itālijas Alpos, bet finišēja Nīderlandē, kopumā nobraucot 750 kilometrus.
Olimpiskā kustība vairs nav tik cēla un skaista, kā mēs to visi redzējām. Gunta Vaičule. «Sporta stu...
Olimpiskā kustība vairs nav tik cēla un skaista, kā mēs to visi redzējām. Gunta Vaičule. «Sporta studijas» podkāsts #100
Gunta Vaičule Eiropas čempionātā telpās Turcijā izcīnīja 10. vietu 400 metru distancē. 28 gadus vecā latgaliete ir Latvijas rekordiste telpās, 2016. gada Rio olimpisko spēļu dalībniece un Eiropas U-23 čempione. Guntai ir augstākā izglītība jurisprudencē, un viņa aktīvi cīnās par sportistu tiesībām dažādu organizāciju atlētu komisijās.
2022. gada izcilākā snieguma autors Eiropas rallija čempionātā. Mārtiņš Sesks «Sporta studijas» podk...
2022. gada izcilākā snieguma autors Eiropas rallija čempionātā. Mārtiņš Sesks «Sporta studijas» podkāstā #92
Liepājnieks Mārtiņš Sesks 2018. gadā uzvarēja Eiropas rallija čempionātā ERC3 klasē, bet 2020. gadā bija pasaules rallija čempionāta (WRC) junioru ieskaites vicečempions. Aizvadītajā sezonā viņš saņēma balvu par izcilāko sniegumu, ko nodrošināja ar perfektu sniegumu Liepājas rallijā. Kopā ar stūrmani Renāru Franci viņi uzvarēja visos 12 ātrumposmos un kopējā rallija ieskaitē. Seska sasniegtais ir atkārtots WRC pilota Sebastjana Lēba rekords - 2005. gadā leģendārais francūzis uzvarēja visos Korsikas WRC ātrumposmos.
Latvietis Pasaules kausa futbolā rīkošanā: Katarā viesstrādnieki sevi apdraud paši. «Sporta studijas...
Latvietis Pasaules kausa futbolā rīkošanā: Katarā viesstrādnieki sevi apdraud paši. «Sporta studijas» podkāsts #78
Latvietis Raivis Pelšs no 2017. līdz 2020. gadam strādāja Katarā kā viens no Pasaules kausa (PK) futbolā organizatoriem. Viņš bija testēšanas un gatavības vecākais inženieris. Brīdī, kad Covid-19 noteikumi kļuva pārāk drastiski, viņš pārtrauca strādāt Katarā, bet pēc pāris dienām atkal dosies turp, lai strādātu Pasaules kausā nu jau citā ampluā.
«Sporta studijas» podkāsts. Epizode #75 Mārtiņš Blūms par latviešiem nepateicīgo riteņbraukšanas kro...
«Sporta studijas» podkāsts. Epizode #75 Mārtiņš Blūms par latviešiem nepateicīgo riteņbraukšanas krosu
Mārtiņš Blūms pērn tika atzīts par Latvijas labāko riteņbraucēju, kas nebija pārsteigums, jo Eiropas čempionātā viņš ieņēma 4. vietu. Šosezon Blūmam pa spēkam bija Latvijai visu laiku labākais sasniegums – 11. vieta pasaules čempionātā kalnu riteņbraukšanā (MTB) olimpiskajā krosā (XCO). Viņš ir vienīgais latvietis šajā riteņbraukšanas disciplīnā.
«Sporta studijas» podkāsts. Epizode #44. Kur futbola talantus meklē Māris Verpakovskis
«Sporta studijas» podkāsts. Epizode #44. Kur futbola talantus meklē Māris Verpakovskis
Visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases futbolists Māris Verpakovskis šobrīd ir Latvijas futbola čempionu RFS ģenerāldirektors. Viņa pienākumos ietilpst arī jauno futbola talantu meklēšana, to attīstīšana un pēc tam pārdošana lielajiem Eiropas vai pasaules klubiem. Kur Verpakovskis un viņa komanda meklē jaunos talantus mēģinājām uzzināt jaunākajā Latvijas Televīzijas "Sporta studijas" podkāstā.
«Sporta studijas» podkāsts. Epizode #35. Liepiņš un Smukulis par Parīzi-Rubē, izdzīvošanu riteņbrauk...
«Sporta studijas» podkāsts. Epizode #35. Liepiņš un Smukulis par Parīzi-Rubē, izdzīvošanu riteņbraukšanā
Mājsēdes pirmais podkāsts. Šosejas riteņbraucējs Emīls Liepiņš šogad finišēja dzīvē grūtākajās sacensībās Parīze-Rubē, kā arī uz diviem gadiem pagarināja līgumu ar komandu "Trek-Segafredo". Gatis Smukulis pirms diviem gadiem beidza profesionāla riteņbraucēja gaitas, šobrīd trenē bērnus, bet karjerā vairākas reizes ir finišējis pasaules grūtākajās tūrēs un sešas reizes piedalījās vienās no slavenākajām viendienas riteņbraukšanas sacensībām Parīze-Rubē. 
«Sporta studijas» podkāsts. Epizode #27 - Alsbergs un Trankalis par piedzīvojumiem uz riteņa 2021.ga...
«Sporta studijas» podkāsts. Epizode #27 - Alsbergs un Trankalis par piedzīvojumiem uz riteņa 2021.gadā
Toms Alsbergs kopā ar Jāni Višķeru šovasar uzvarēja Kirgizstāna notiekošajā ''Silk Race Mountain race'' pāru disciplīnā, 10 dienās pievārējot vairāk nekā 1800 km ar kopējo kāpumu vairāk nekā 30 000 metru. Edgars Trankalis šovasar ar velosipēdu aizbrauca no Rucavas līdz Romai (3222 km), un pirms brauciena viņš tikai sešus mēnešus iepriekš sāka tam gatavoties.
«Sporta studijas» podkāsts. Epizode #11 - FIFA un FIBA tiesnešu darba ikdiena
«Sporta studijas» podkāsts. Epizode #11 - FIFA un FIBA tiesnešu darba ikdiena
"Sporta studijas" podkāsta 11. epizodē Matīss Timofejevs uz sarunu aicinājis Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) kategorijas tiesnesi Mārtiņu Kozlovski. Mārtiņš šogad uzaicināts tiesāt Tokijas olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Otrs viesis ir Starptautiskās futbola federācijas (FIFA) kategorijas tiesnesi Andris Treimanis. Andra rēķinā ir trīs tiesātas spēles Eiropas futbola federāciju savienības (UEFA) Čempionu līgā un daudzu citu augsta līmeņa izlašu spēļu tiesāšana.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd