LTV "Rīta Panorāma"


Apskatīt autora rakstus: Angliski Latviski Krieviski

Autora ziņas
Viņu mīl visā Latvijā. Aktierim Uldim Dumpim – 80
(papildināts)
Viņu mīl visā Latvijā. Aktierim Uldim Dumpim – 80 (papildināts)
Otrdien, 3. oktobrī, 80. dzimšanas dienu svinēja populārais un skatītāju iemīļotais aktieris Uldis Dumpis. Gan teātrī, gan kino viņš darbojies ļoti ražīgi un daudzpusīgi, vienlīdz spilgti atveidojis kā nopietnās, tā komiskās lomas. Līdzās aktiera talantam Uldim Dumpim piemīt izcila humora izjūta un īpaši silts personības starojums, par ko viņu ciena un mīl arī viņa kolēģi un draugi.
Kanādu piemeklē spēcīga vētra
Kanādu piemeklē spēcīga vētra
Kanādas austrumu piekrasti piemeklējusi spēcīga vētra. Atlantiskā vētra ar nosaukumu "Lī" plosījās Jaunanglijas un Kanādas Atlantijas okeāna piekrastes apgabalos.
Krievija izraida divus ASV diplomātus
Krievija izraida divus ASV diplomātus
Krievija no valsts izraidīs divus amerikāņu diplomātus. Uz Krievijas Ārlietu ministriju izsaukta ASV vēstniece, un viņa informēta par šīm prasībām.
Basketbolists Kristaps Dārgais: Latvijas izlase spēlē izteikti nesavtīgi
Basketbolists Kristaps Dārgais: Latvijas izlase spēlē izteikti nesavtīgi
Latvijas valstsvienības iekļūšana Pasaules kausa ceturtdaļfinālā ir iepriekš cerēts, bet vienlaicīgi arī negaidīts panākums, Latvijas Televīzijā pirmdien atzina basketbolists Kristaps Dārgais. Viņš uzteica izlases spēlētājus par pilnīgi nesavtīgu spēli komandas panākumu gūšanā.
Indijas visurgājējs sāk pētīt Mēness virsmu
Indijas visurgājējs sāk pētīt Mēness virsmu
Indijas pašgājējs robots sācis pētīt Mēness virsmu un konstatējis vairāku ķīmisko elementu klātbūtni. Zemes dabiskā pavadoņa Dienvidpola apkaimē tas nosēdās 23. augustā.
Treneris Visockis-Rubenis: Ļoti spēcīgo Spānijas basketbola izlasi esam padziļināti pētījuši
Treneris Visockis-Rubenis: Ļoti spēcīgo Spānijas basketbola izlasi esam padziļināti pētījuši
Pasaules kausa izcīņā otro kārtu sasniegušie Latvijas basketbolisti trešdien atgūst spēkus pēc pirmā grupu turnīra, bet treneri rūpīgi strādā, lai labāk sagatavotu komandu nākamajai spēlei pret spēcīgo Spānijas izlasi, kas jau iepriekš tika padziļināti pētīta, Latvijas Televīzijas "Rīta panorāmā" pastāstīja viens no valstsvienības treneriem Artūrs Visockis-Rubenis.
Treneris: Pēc milzu uzvaras Pasaules kausā izdzīvojam sapni, bet Latvijas basketbolisti spēj vēl vai...
Treneris: Pēc milzu uzvaras Pasaules kausā izdzīvojam sapni, bet Latvijas basketbolisti spēj vēl vairāk
Latvijas basketbola valstsvienības uzvara pār Franciju un iekļūšana Pasaules kausa 16 spēcīgāko komandu vidū ir vēsturisks panākums, kas ļauj izdzīvot fantastisku sapni, tomēr tie vēl nebūt nav komandas griesti un nacionālajai izlasei ir pa spēkam gūt vēl lielākus panākumus, pirmdien Latvijas Televīzijas "Rīta panorāmā" uzsvēra Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Dāvis Čoders. 
Mobingu skolās centīsies mazināt ar sociālo kampaņu «Apturēsim mobingu skolās!»
Mobingu skolās centīsies mazināt ar sociālo kampaņu «Apturēsim mobingu skolās!»
Gandrīz 67% aptaujāto vecāku atzīst, ka viņu bērns mācību iestādē dažādu iemeslu dēļ tiek apcelts jeb izsmiets, un vēl 19% zina, ka viņu atvase bijusi blakus un novērojusi pret kādu citu vērstu vardarbību,  atklāja sociālā uzņēmuma "Esi/centrs" vadītāja Madara Mickeviča. Tuvojoties jaunajam mācību gadam, aktualizēts temats par mobingu skolās – ar mērķi pilnveidot skolēnu sociāli emocionālās prasmes – un aizsākusies kampaņa "Apturēsim mobingu skolās!", kurā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti "Esi/centram".
Cik lielu karstumu spēj izturēt cilvēks?
Cik lielu karstumu spēj izturēt cilvēks?
Klimata pārmaiņas padarījušas karstuma viļņus par neretu parādību. Apvienoto Nāciju organizācija (ANO) prognozē, ka tie nekur nepazudīs, bet tieši pretēji – būs novērojami arvien biežāk. Cik lielu karstumu cilvēks spēj izturēt, un kas mūs sagaida nākotnē?
Havaju salās savvaļas ugunsgrēkā bojāgājušo skaits pieaudzis līdz 55
(papildināts)
Havaju salās savvaļas ugunsgrēkā bojāgājušo skaits pieaudzis līdz 55 (papildināts)
ASV piederošajās Havaju salās nerimstas plašie savvaļas ugunsgrēki, kas jau vairākas dienas plosās arhipelāga otrajā lielākajā salā Maui. Līdz šim ir apstiprināta vismaz 55 cilvēku bojāeja, bet varasiestādes brīdina, ka ugunsgrēku upuru skaits varētu pieaugt. Tas padara šo ugunsgrēku par upuru skaita ziņā vienu no lielākajām dabas katastrofām Havaju salu vēsturē.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd