Maijā Liepājā koncertēs korejiešu džeza dziedātāja Youn Sun Nah

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Turpinot Liepājas koncertzāles sēriju "Pasaule Lielajā dzintarā", 30. maijā ar savu vienīgo koncertu Ziemeļeiropā pasaules koncerttūres ietvaros Liepājā uzstāsies korejiešu dziedātāja Youn Sun Nah. “Lielajā dzintarā” vokāliste uzstāsies ar savu jauno mūzikas albumu “Immersion”, medijus informē koncertzāles pārstāvji.

Savas teju 30 gadu ilgās starptautiskās karjeras laikā Youn Sun Nah ir kļuvusi par vienu no spožākajām mūsdienu džeza dziedātājām pasaulē.

Liepājā Youn Sun Nah kopā ar ģitāras virtuozu un pianistu Tomeku Mernovski (Tomek Miernowski) un bundzinieku un ģitāristu Remī Viņolo (Rémi Vignolo) uzstāsies ar savu jauno mūzikas albumu “Immersion”. Ārvalstu mūzikas kritiķi “Immersion” raksturo kā eklektiski jaudīgu albumu, norādot, ka dziedātāja tālu pārsniegusi džeza robežas: "Youn Sun Nah ir īsta pasaules pilsone.

Viņas balss, kas ir viena no daudzpusīgākajām un spēcīgākajām savā paaudzē, droši un pārliecinoši apliecina spēju iemiesot gan netveramu smalkumu, gan nepieradinātu spēku, meistarīgi vienojot popa, džeza, elektronikas un fusion mūzikas estētiku.”

Koncerts “Lielajā dzintarā” būs mākslinieces vienīgā uzstāšanās Ziemeļeiropā. Albuma “Immersion” pasaules koncerttūres laikā dziedātāja ar vairāk nekā 70 koncertiem uzstājusies Korejā, Spānijā, Francijā, Vācijā, Turcijā, Šveicē, Amerikas Savienotajās Valstīs, Čehijā, Nīderlandē, Kanādā, Beļģijā un Polijā.

Latvijā Youn Sun Nah iepriekš viesojusies 2012. gadā festivāla “Rīgas ritmi” ziemas koncertu sērijas ietvaros.

Koncerts “Youn Sun Nah. Korejiete ar brīnumaino balsi” turpina Liepājas koncertzāles koncertsēriju “Pasaule Lielajā dzintarā”, kas apmeklētājus aicina uz pasaules aktuālāko mākslinieku koncertiem un notikumiem. Sērijā iekļaujas unikāli projekti, kuri ir mākslinieku vienīgā uzstāšanās Latvijā vai pat visā Eiropā. Tuvākie sērijas koncerti – senās mūzikas ansambļa “Le Poème Harmonique” uzstāšanās ar Francijas melodijām 15. februārī un “Spāņu flamenko. Ģitāras un dejas” – 21. martā.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti