Grupa «Blue Jean Serenade» aicina uz albuma prezentācijas koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Pirmdien, 9. martā, Latvijas Leļļu teātrī albumu “Prieks, no kura neizaugt. Laiks, kuru neaizmirst” prezentēs indie poproka grupa “Blue Jean Serenade”, medijus informē grupas pārstāvji.

Albums “Prieks, no kura neizaugt. Laiks, kuru neaizmirst” stāsta par bērnību un vidusskolu – to laiku, kas nebūtu iespējams bez naivām cerībām un iedomām, pirmās mīlestības un tālejošiem sapņiem – visa tā, kas mūs veido par tiem cilvēkiem, kādi mēs esam. Ja albumā klausītājs meklēs pārspīlēti dziļas domas, mūziķi laikus brīdina – tādas tur nebūs – šīs dziesmas esot jāklausās prieka un dzīves pieredzes vadītam.

Par spīti visām dzīves raizēm, kas mūs reizi pa reizei piemeklē, esot jāatceras un jānovērtē - ģimene un draugi ir mūsu ikdienas prieka radītāji.

Albums “Prieks, no kura neizaugt. Laiks, kuru neaizmirst” ierakstīts skaņu studijā pie Kārļa Šteinmaņa, kā arī grupas ģitārista dzīvoklī. Dziesmas miksējuši Arnis Račinskis, Jānis Eglītis, Krišs Veismanis un Kārlis Šteinmanis. Albumā ir desmit dziesmas, no kurām klausītājiem viszināmākās ir sirsnīgā “Mākoņmaliņa” un “Vajag padziedāt”.

Grupu “Blue Jean Serenade” veido draugi – vokālisti ir māsa un brālis Anna Niedra un Jānis Niedra; Anna spēlē taustiņus, bet Jānis – ģitāru. Reinis Rūdolfs Ozolkāja ir grupas solo ģitārists, Pēteris Blūms – basģitārists, bet Tomas Vegners ir grupas bundzinieks.

“Blue Jean Serenade” pirmsākumi meklējami 2016. gadā. Tā ir izdevusi mazalbumu “All My Friends Care About Celebrities, Well, I Don’t”, un singls “Avotu iela” ieguvis Radio SWH klausītāju atzinību. “Blue Jean Serenade” uzstājušies “Reeperbahn” festivālā – mūzikas skatē Vācijā, Hamburgā, festivālā “Summer Sound” Liepājā, “LMA Karnevālā”,  fon Stricka villas dārzā Rīgā un citviet Latvijā.

Grupas “Blue Jean Serenade” albuma prezentācijas koncerts notiks pirmdien, 9. martā, Latvijas Leļļu teātrī. Plašāka informācija par koncertu pieejama šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti