Sports / Teniss
Līdzjutēju uzvedības dēļ Austrālijas atklātajā tenisa čempionātā aizliedz agresorvalstu karogus
Līdzjutēju uzvedības dēļ Austrālijas atklātajā tenisa čempionātā aizliedz agresorvalstu karogus
Austrālijas atklātā tenisa čempionāta rīkotāji aizlieguši līdzjutējiem spēļu laikā sportistus tribīnēs atbalstīt ar Krievijas un Baltkrievijas karogiem. Sākotnēji organizatori atļāva izmantot karogus, ja tas neizraisa nekārtības, bet pēc mača, kura laikā līdzjutēji ar agresorvalsts karogu rokās tribīnēs ņirgājās par Ukrainas tenisisti, pieņemti daudz stingrāki mēri. Lēmumu atbalsta arī Viktorijas štata vadība.
Spilgtā tenisista karjerā pieļāvis kļūdas, grib palīdzēt neatkārtot tās citiem. Saruna ar Ernestu Gu...
Spilgtā tenisista karjerā pieļāvis kļūdas, grib palīdzēt neatkārtot tās citiem. Saruna ar Ernestu Gulbi
Februāra sākumā "Arēnā Rīga" Deivisa kausa mačā pret Izraēlu pēdējo spēli Latvijas izlasē aizvadīs panākumiem bagātākais pašmāju tenisists Ernests Gulbis. Kļuvis par Latvijas Tenisa savienības (LTS) prezidentu, viņš sarunā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" atzina, ka spēlētāja gaitās noteikti ir pieļāvis kļūdas, no kurām labprāt palīdzētu izvairīties citiem, attīstot bērnu un jauniešu tenisu kvalificētu treneru vadībā kā galveno prioritāti.
Ostapenko tenisa turnīrā Adelaidā nepārvar pirmo kārtu
Ostapenko tenisa turnīrā Adelaidā nepārvar pirmo kārtu
Latvijas sieviešu tenisa līdere Aļona Ostapenko otrdien zaudēja pirmās kārtas spēlē Adelaidas turnīrā, kas dalībniecēm ir pēdējais pārbaudījums pirms Austrālijas atklātā čempionāta, liecina Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) informācija.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd