Sports / Motoru sports
Autogrāfus raksta ar roku ģipsī, sezonas beigās mērķē augstu Nāciju motokrosā. Saruna ar Paulu Jonas...
Autogrāfus raksta ar roku ģipsī, sezonas beigās mērķē augstu Nāciju motokrosā. Saruna ar Paulu Jonasu
Pauls Jonass savainojuma dēļ diemžēl nestartēja pasaules čempionāta posmā Ķegumā, toties Latvijas spēcīgākais motokrosa braucējs sacensību norises vietā varēja būt tuvāk tautai, iepriecinot savus līdzjutējus ar autogrāfiem. Parakstus Pauls dāļāja ar ieģipsētu roku, un 26 gadus veco kurzemnieku sacīkšu trasē neredzēsim vēl vismaz pusotru mēnesi. 
Ar otro vietu nepietiek. Jānis Reišulis 15 gadu vecumā par sevi liek runāt motokrosa pasaulei
Ar otro vietu nepietiek. Jānis Reišulis 15 gadu vecumā par sevi liek runāt motokrosa pasaulei
Ķegumā jau 14. reizi risinājās pasaules čempionāta posms motokrosā, kur pašmāju līdzjutēju lielākā uzmanība šoreiz bija Eiropas čempionāta sacīkstēm, jo Latviju pārstāvēja jaunie un perspektīvie brāļi Jānis un Kārlis Reišuļi. Jānis ir tikko 15 gadus vecs un kopvērtējuma līderis 125 kubikcentimetru klasē Eiropas ieskaitē. Līdz startam augstākajā motokrosa līmenī MXGP klasē vēl vairāki gadi jāpagaida, bet sacensību pirmajā līmenī Jānis sevi ir pieteicis ļoti skaļi. 
Negaidīti slapjā Sardīnijas rallijā pēc vairākām līderu maiņām WRC posma vadību pārņem Nevils
(papil...
Negaidīti slapjā Sardīnijas rallijā pēc vairākām līderu maiņām WRC posma vadību pārņem Nevils (papildināts)
Sardīnijas pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā negaidītā stiprā lietus un slapjās trases dēļ arī sestdiena izvērtās par pārbaudījumiem bagātu dienu braucējiem, pēc kuras sacensību vadību pārņēmis beļģu rallists Tjerī Nevils ("Hyundai Shell Mobis"). Rallija vadība kādu brīdi sestdienas laikā piederēja trim dažādiem pilotiem.
Pasaules rallija čempionāta sestais posms sākas ar skarbu dienu Sardīnijā; līderis – Lapi
Pasaules rallija čempionāta sestais posms sākas ar skarbu dienu Sardīnijā; līderis – Lapi
Pasaules rallija čempionāts (WRC) ar sesto posmu turpinās Itālijas salā Sardīnijā, kur pēc pirmās, skarbās sacensību dienas pavisam niecīgā vadībā izvirzījies somu braucējs Esapeka Lapi ("Hyundai Shell Mobis"). Sportisti piektdien trasē pārsita savu spēkratu riepas, piedzīvoja avārijas, bet vienu ekipāžu pārsteidza ceļu šķērsojošas govis.
F-1 sezona ieskrējusies: «Red Bull» komandai jaudīgs sākums septiņjūdžu zābakos
F-1 sezona ieskrējusies: «Red Bull» komandai jaudīgs sākums septiņjūdžu zābakos
Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionātā "Red Bull" komanda nav nometusi pērnās sezonas otrajā pusē uzņemtos apgriezienus un ir sākusi 2023.gada sezonu ar sešām uzvarām piecos posmos (ja pieskaita uzvaru sprinta sacīkstēs Baku). Tas nozīmē, ka čempionāta kopvērtējuma intriga pagaidām ir atkarīga no Serhio Peresa spējām, talanta un apņēmības pārspēt savu komandas biedru Maksu Verstapenu.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd