Policija izmeklē ugunsgrēku atkritumu glabātavā Kurzemes prospektā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Vainīgo paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkā, kas augusta izskaņā izcēlās nelikumīgajā atkritumu glabātavā Rīgā, Kurzemes prospektā, meklēs policija.

Policija par uzsākto izmeklēšanu saistībā ar ugunsgrēku Kurzemes prospektā
00:00 / 00:31
Lejuplādēt
"Saistībā ar ugunsgrēku, kas 31.augustā izcēlās Rīgā, Kurzemes prospektā 3, Valsts policija šobrīd ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 11. nodaļas. Tātad par noziedzīgiem nodarījumiem pret dabas vidi.

Minētajā kriminālprocesā šobrīd tiek veikta pirmstiesas izmeklēšana un tiek skaidrotas personas, kas varētu būt saistītas ar šo ugunsgrēku," sacīja likumsargu pārstāve Gita Gžibovska.

Valsts vides dienesta (VVD) Piesārņojuma kontroles daļas vadītājs Elmārs Jasinskis jau ugunsgrēka izcelšanās dienā Latvijas Radio sacīja, ka notikušais esot ļaunprātīga dedzināšana, jo degšana sākusies gar žoga malu vienmērīgā, taisnā līnijā. Policijā pagaidām šo versiju apstiprināt nesteidz.

Jau ziņots, ka atkritumu izgāztuves teritorijā Rīgā, Kurzemes prospektā, 31. augustā dega atkritumi un riepas aptuveni 650 kvadrātmetru platībā. Dzēsta teritorija, kurā pirms aptuveni septiņiem gadiem izveidota nelegāla atkritumu glabātava. VVD par to esot zinājis apmēram trīs gadus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti