Pārdod kosmētikas ražotāju «Stenders» – to turpmāk vadīs Ķīnas pilsoņi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Par SIA “Stenders” 100% daļu īpašnieku otrdien, 3.oktobrī, kļuvis Kaimanu salās reģistrētais uzņēmums “CICC Ehealthcare Investment Fund”, savukārt uzņēmuma valdē iecelti trīs Ķīnas pilsoņi, informēja “Lursoft”.

Iepriekš uzņēmuma daļu īpašnieki bija Jānis Bērziņš, Zane Stavra, Ieva Eglīte un komandītsabiedrība “BaltCap Latvia venture Capital Fund”.

Pirmdien, 2.oktobrī, Uzņēmumu reģistrā ierakstītas izmaiņas uzņēmuma amatpersonu sastāvā - no amatiem atbrīvoti padomes locekļi Ieva Eglīte, Mārtiņš Jaunarājs un Zane Ziedone un valdes loceklis Jānis Bērziņš.

Savukārt valdē no jauna iecelti trīs Ķīnas pilsoņi - Xia Wu, kura kļuvusi par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju, kā arī Gang Yang un Yang Zhao.

SIA “Stenders” dibināts 2001.gadā un sākotnēji tas piedāvāja vannas un ķermeņa kopšanas produktus, laika gaitā papildinot piedāvāto produktu klāstu. Finanšu gadā no 2015.gada 1.aprīļa līdz 2016.gada 31.martam SIA “Stenders” apgrozījums sasniedza 8,028 miljonus eiro un strādāja ar zaudējumiem 633 tūkstošu eiro apjomā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti