«Food Union» atvainojas par brāķēto «Limbažu pienu»; iegādātās pakas pircēji var nomainīt

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Piena pārstrādes uzņēmums "Food Union" atvainojas par kļūdu, kuras dēļ dažos veikalos nonācis kvalitātes prasībām neatbilstošs piens, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Linda Mežgaile.

Par to, ka uzņēmumā ražotajam pienam konstatētas problēmas, šodien aktīvi ziņoja "Twitter" konta lietotāji, norādot, ka nopirktais "Limbažu piens" izskatoties pēc "nanotehnoloģiju piena", "krāsota ūdens", "homeopātiska piena" un "īsta meistardarba".

Neprecizējot notikušā detaļas, Mežgaile norādīja, ka notikusi kļūda ražošanā, kura šodien ir apzināta un novērsta.

"Visa "Limbažu piena" partija nav skarta. Kļūdainie produkti tiek izņemti no veikalu plauktiem," sacīja uzņēmuma pārstāve.

Tāpat viņa norādīja, ka pircējiem, kuri iegādājušies pienu, kura garša un izskats neatbilst prasībām, nepieciešams atsūtīt ražošanas datumu un laiku, kā arī kontaktinfomāciju, lai būtu iespējams pienu samainīt.

Kā ziņots, "Food Union" sastāvā ietilpstošais "Rīgas piena kombināts" citu produktu starpā ražo arī pienu un kefīru ar zīmolu "Limbažu piens"

"Rīgas piena kombināta" un AS "Valmieras piens" apvienošanos vienotā koncernā "Food Union" Konkurences padome atļāva 2012.gada 9.maijā, piemērojot vairākus nosacījumus, kas ļaus aizsargāt zemnieku, kā arī mazāko tirgotāju intereses. Noteikumi koncernam būs jāievēro līdz 2015.gada 31.martam.

Iepriekš, 2010.gada 2.novembrī, oficiāli tika paziņots, ka 91,89% "Valmieras piena" akciju iegādājies Krievijas uzņēmējs Jevģēnijs Varovs, savukārt 2011.gada martā RPK paziņoja par Krievijas investoru Andreja un Sergeja Beshmeļņicku piesaistīšanu uzņēmumam.

"Food Union" patlaban ir aptuveni 800 darbinieki, bet apvienotā uzņēmuma apgrozījums pārsniedz 100 miljonus eiro gadā. "Food Union" ražotnes iepērk pienu no vairāk nekā 400 Latvijas zemnieku saimniecībām un piena ražotājiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti