«Evolution Gaming» šogad plāno pieņemt darbā 1600 jaunus darbiniekus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Latvijā bāzētais informācijas tehnoloģiju (IT) un spēļu prezentētāju ārpakalpojumu sniedzējs "Evolution Gaming" šogad plāno pieņemt darbā 1600 jaunus darbiniekus, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

"Vēlamies kļūt par vadošo darba devēju Latvijā un pašlaik nodarbinām vairāk nekā 3000 darbinieku. Darbinieku skaits uzņēmumā pieaug katru gadu, un jo īpaši strauji palielinās spēļu prezentētāju un augsti kvalificētu IT speciālistu skaits," komentēja uzņēmuma atbilstības un operacionālā atbalsta nodaļas vadītāja Latvijā Olesja Ivanova.

"Evolution Gaming" ir IT un spēļu prezentētāju ārpakalpojumu sniedzējs lielākajiem interneta kazino operatoriem, un tā akcijas tiek kotētas "Nasdaq Stockholm" biržā. "Evolution Gaming" grupas apgrozījums 2016.gadā sasniedza 115,5 miljonus eiro, bet grupas peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas (EBITDA) bija 44,6 miljoni eiro.

Grupā ietilpstošā SIA "Evolution Latvia" apgrozījums 2016.gadā bija 58,283 miljoni eiro, bet peļņa - 4,009 miljoni eiro.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti