«Dzintaram» dod divus gadus tiesiskās aizsardzības procesam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesa apstiprinājusi parfimērijas un kosmētikas ražotāja "Dzintars" tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu, dodot divus gadus tā izpildei.

Tiesā portālu Lsm.lv informēja, ka ražotāja "Dzintars" pieteikums ir apmierināts un no šodienas noteikti divi gadi tiesiskās aizsardzības procesa plāna izpildei.

Jau iepriekš tiesa ražotājam "Dzintars" ierosināja tiesiskās aizsardzības procesa lietu. Skaidrojot situāciju uzņēmumā, tā pārstāvji norādīja, ka divas krīzes, no kurām viena bijusi 2008., bet otra 2014.gadā, veicinājušas "Dzintara" tradicionālo tirgu samazināšanos, pārdošanas apjomu kritumu un apgrozāmo līdzekļu trūkumu. Uzņēmumam sāka uzkrāties parādi.

Oktobra beigās uzņēmums ziņoja, ka tas esot gandrīz norēķinājies ar visiem izejvielu piegādātājiem un pakalpojumu sniedzējiem, taču iekavēti tika nodokļu maksājumi, kā rezultātā izveidojās parāds 3,2 miljonu eiro apmērā. Pērn "Dzintars" nomaksājis parādu 1,5 miljonu eiro apmērā. Taču ar to nepietiekot.

Ziņu portāls Lsm.lv analizēja, kādas problēmas draud nogremdēt "Dzintaru".

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti