Darba devēji pēdējo dienu var pieteikties subsidēto darba vietu izveidei

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Darba devēji piektdien, 4. augustā, vēl pēdējo dienu vairākās Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) reģionālajās filiālēs var pieteikties subsidēto darba vietu izveidei.

Darba devēji pēdējo dienu var pieteikties subsidēto darba vietu izveidei
00:00 / 00:51
Lejuplādēt
Šogad aģentūra darba devējus šim projektam aicina pieteikties jau trešo reizi un lēš, ka arī augustā darba devēju interese varētu būt liela.  Piesakoties subsidēto darba vietu izveidei, darba devējam jāslēdz darba līgums ar kādu NVA reģistrētu bezdarbnieku vismaz uz vienu līdz diviem gadiem, par to saņemot finansiālu atbalstu.

"Darba devēju aktivitāte ir vērtējama kā ļoti laba, jo lielākā daļa no plānotajām subsidētajām darba vietām ir jau izveidota. Šobrīd mēs izsludinām pieteikšanos atlikušajām darba vietām.

Šobrīd mēs īpaši aicinām darba devējus pieteikt subsidētās darba vietas Cēsīs, Daugavpilī, Dobelē, Jēkabpilī, Kuldīgā, Liepājā un Talsos.

Subsidētā darba vieta ir darba vieta NVA reģistrētam bezdarbniekam, ko veido Nodarbinātības valsts aģentūra sadarbībā ar darba devēju. Darba devējs izveido šo subsidēto darba vietu, noslēdz ar NVA reģistrēto bezdarbnieku darba līgumu uz termiņu no viena līdz diviem gadiem, un tad aģentūra par šī bezdarbnieka nodarbināšanu piešķir finansiālu atbalstu darba devējam," skaidro projekta vecākā eksperte Vineta Leončika.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti