Baltijas valstu tiešsaistes darba gadatirgū meklē kvalificētu vidējā un augstākā līmeņa personālu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Piektdien, 20.oktobrī, norisināsies pirmais Baltijas valstu tiešsaistes darba gadatirgus, kurā darba devēji no visām Baltijas valstīm uzrunās un meklēs kvalificētus darbiniekus. Īpaši trūkstot informāciju tehnoloģiju jomā strādājošos, kā arī vidēja un augsta līmeņa vadītāju.

Ar Eiropas Komisijas atbalstu pasākums norisināsies no pulksten 11 līdz 15 interneta platformā europeanjobdays.eu, un jau 20.oktobrī plānots, ka darba devēji veiks pirmās pārrunas un intervijas ar potenciālajiem kandidātiem.

Andris Segliņš
00:00 / 00:58
Lejuplādēt
''Šodien norisināsies tāds īpašs pasākums. Tas būs vēsturē pirmais triju Baltijas valstu nodarbinātības dienestu un Eiropas nodarbinātības dienestu kopējs tiešsaistes darba gadatirgus „Tava karjera Baltijā”,'' stāsta Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla Latvijā konsultants Andris Segliņš.

''Šis darba gadatirgus norisināsies Eiropas darba dienu platformā „europeanjobdays.eu”. Tajā darba meklētājiem būs iespēja tikties ar Baltijas valstu darba devējiem tādās virtuālās darba intervijās. Šobrīd mums ir pieteikušies jau vairāk nekā 40 darba devēji un reģistrējušies jau vairāk nekā 600 darba meklētāju no vairākām valstīm, un kopumā tās ir 28 Eiropas valstis. Tātad 28 Eiropas valstu darba meklētāji interesējas arī par darba tirgu šeit, Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.''

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti