AS «Madara Cosmetics» akciju pieprasījums bijis 255% no akciju kopējā piedāvājuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

AS “Madara Cosmetics” akciju pieprasījums bijis 255% no akciju kopējā piedāvājuma, liecina akciju sākotnējais publiskais piedāvājums.

Uzņēmums norāda, ka vairāk nekā 50% cilvēku, kuri pierakstījušies akcijām, bijuši no Latvijas, kamēr nedaudz mazāks pieteikumu skaits saņemts no Igaunijas. Kaut arī privāto investoru aktivitāte bijusi ļoti augsta, kopējais akciju pieprasījuma īpatsvars no Latvijas bijis 9%, kamēr vairāk nekā 40% pieprasījuma veidoja Igaunijas un vairāk nekā 40% – arī atsevišķi Somijas investori, norāda AS “Madara Cosmetics”.

No kopējā iesniegumu daudzuma vairāk nekā 90% no Latvijas privāto un institucionālo investoru pieprasījumiem tika apmierināti pilnībā. Interese par akcijām ir bijusi gan institucionālo, gan stratēģisko investoru vidū.

Ziņots, ka piedāvājuma periods ir sākās 16. oktobrī un beidzās 3. novembrī.

Iepriekš paziņojumā medijiem atzina, ka uzņēmums 2016.gadā sasniedza 5,5 miljonu eiro apgrozījumu un ka arī nākotnē saskata potenciālu turpināt līdzšinējo attīstības tempu ar apmēram 30% gadā.

Savukārt 2015. gadā “Madara Cosmetics” strādāja ar apgrozījumu 3,915 miljonu eiro apmērā, kas ir par 29,4% vairāk nekā 2014.gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 19,1% un sasniedza 489 018 eiro.

“Madara Cosmetics” dibināta 2006.gadā. Tās īpašnieki ir Lote Tisenkopfa-Iltnere, Uldis Iltners, AS “ALPS Investments”, Zane Tamane, Liene Drāzniece, kā arī Paula Tisenkopfa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti