«airBaltic» arī ziemā lidos uz Liepāju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" pieņēmusi lēmumu turpināt iekšzemes reisus starp Rīgu un Liepāju arī ziemas sezonā, informē aviokompānijā.

"Liepājas reisu panākumi pārsniedza mūsu ieceres. Sākotnēji šajā maršrutā paredzējām apkalpot 3 200 pasažierus, tomēr jau tagad, divus mēnešus pirms vasaras sezonas beigām, lidojumus rezervējuši vairāk nekā 4 500 pasažieri," stāsta "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Viņš norāda: izanalizējot maršruta datus, secināts, ka lidojumi uz Liepāju arī ziemā dos pozitīvu efektu kompānijas maršrutu tīklam. Tāpēc "airBaltic" apstiprinājis plānus apkalpot šo galamērķi visa gada garumā.

Aviokompānijā atzīmē, ka pasažieri no Liepājas aizvien biežāk izmanto savienojumu ar Rīgu tranzīta lidojumiem. Populārākie savienojumi no Liepājas caur Rīgu ir uz Kopenhāgenu, Maskavu, Londonu, Stokholmu un Berlīni.

Lai uzlabotu savienojumu iespējas no Rīgas, ziemas lidojumu sarakstā ir mainītas reisu dienas. Sākot no 30. oktobra, rīta reisi no Liepājas notiks pirmdienās, ceturtdienās un sestdienās, dodot iespēju pasažieriem izplānot nedēļas nogales braucienus no Rīgas.

Jau ziņots, ka "airBaltic" maija vidū sāka iekšzemes lidojumus no Rīgas uz Liepājas lidostu. “airBaltic” lidojumi no Rīgas uz Liepāju ir trīs reizes nedēļā ar “Bombardier Q400 NextGen” lidmašīnu. Lidojums ilgst 40 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 15 eiro, ieskaitot lidostas nodevas un transakcijas maksu.

Transporta nozares pārzinātāji gan iepriekš izteica šaubas par to, vai projekts būs dzīvotspējīgs. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti