Aicina uzņēmumus apstiprināt «ēnas» savām vakancēm

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Vēl šodien, 24.janvārī, darba devēji var pagūt apstiprināt ēnotājus savām vakancēm, kuras jau pieteiktas šī gada ēnu dienai.

Pasākums šogad norisināsies 14.februārī, un tie uzņēmumi, organizācijas vai iestādes, kas vispār vēl nav pieteikuši savas vakances, to var darīt līdz šī mēneša beigām.

Jaunieši šogad pagaidām vairāk pieprasa vakances medicīnas jomā, īpaši ārstu profesijā.

Jānis Krievāns: Aicina uzņēmumus apstiprināt «ēnas» savām vakancēm
00:00 / 00:28
Lejuplādēt
“Junior Achievement Latvija” vadītājs Jānis Krievāns Latvijas Radio pastāstīja, ka šobrīd ir publicētas 5115 vakances, kas “savā ziņā ir pusceļš”, savukārt jauniešu aktivitāte varētu būt arī nedaudz labāka, jo šobrīd 2500 skolēni izdarījuši izvēli par vakancēm, bet jārēķinās ar to, ka šī bija tikai pirmā pieteikšanās kārta.

Šobrīd vissvarīgākais ir uzņēmumiem vēl šodien apstiprināt pieteikumus, jo vēl 2000 jauniešu, kas jau izdarīja izvēli, nav apstiprināti. Ja uzņēmums viņus nenoraidīs vai neapstiprinās, pulksten vienos naktī no trešdienas uz ceturtdienu sistēma automātiski noraidīs visus skolēnus, kuri ir pieteikušies konkrētajām vakancēm un dos iespēju pieteikties nākamajā kārtā jau uz citām pieejamām vakancēm, skaidroja Krievāns.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti