Rīta Panorāma

Telefonsaruna ar Sanitu Ziediņu

Rīta Panorāma

Rumi Fest – Austrumu un Rietumu satikšanās vieta

Stand-up komēdija "MAČO" - vīrišķības tests divās daļās

Sarunas par sievietes skaistumu ir pastaiga pa mīnu lauku – pirmizrādi piedzīvos komēdija «Mačo»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Pirmizrādi 30. septembrī Baložu pilsētas kultūras namā piedzīvos “stand-up” komēdija “Mačo”. Kāds ir mūsdienu latviešu “Mačo” jeb īsts vīrietis? To noskaidros populārie aktieri Ainārs Ančevskis un Ivars Kļavinskis. Antropoloģisko pētījumu asprātīgā teksta veidā ir uzrakstījusi dramaturģe Aiva Birbele, bet iestudē režisors Juris Rijnieks.

Ivars Kļavinskis dienu pirms pirmizrādes mēģina jauno “stand-up” komēdiju “Mačo”. Arī vīrieši prot pasmieties par sevi. Režisors Juris Rijnieks izsakās, ka “(..) īsti vīrišķīgi ir sēdēt, skatīties ziņas internetā, uzzināt virzību un ķerties pie darbības, bet tu jau nevari, tev ir jāskatās “Facebook”, tev ir jāskatās sievas “šerotās” bildes, tev ir “jāšero” viņas, jo, ja tu nedarīsi to, mājās dabūsi skandālu. ”

Izrāde ir atspoguļojums īstam mūsdienu latviešu vīrietim ar humora pieskaņu. Uz skatuves tiek attēloti 40 punkti, kā tas ir būt īstam vīrietim. Izrādes ideja slēpjas tajā, lai tu būtu īsts vecis, tev ir jāsavāc pietiekams punktu skaits no sievietes skatpunkta.

Amizantajā komēdijā var dzirdēt Ivara Kļavinska attēlotā vīrieša izteikumus: “Sarunas par sievietes skaistumu ir kā pastaiga pa mīnu lauku. “

Lai uzlabotu savu noskaņojumu, komēdiju “Mačo” ar populārajiem aktieriem Aināru Ančevski un Ivaru Kļavinski būs iespēja noskatīties arī daudzviet citur Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti