Režisors Rolands Atkočūns iestudējis izrādi «Sirds noziegumi»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Režisors Rolands Atkočūns Dailes teātra Mazajā zālē iestudējis amerikāņu dramaturģes Betas Henlijas lugu “Sirds noziegumi” – pirmizrāde notiks 28.janvārī.

Trīs Magratu māsām ir gluži atšķirīgas personības un katrai savs liktenis. Lenija rūpējas par savu veco vectēvu un pamazām atsakās no visiem dzīves priekiem. Mega mēģina izvērst dziedātājas karjeru un aizraujas ar dažādiem vīriešiem. Savukārt Beibe ir apprecējusies ar bagātu un ietekmīgu vīru, kuru viņa vienkārši vairs nespēj paciest. Dzīve viņas ir aizvedusi katru uz savu pusi. Taču, kad Beibe ir nokļuvusi nopietnās nepatikšanās, viņas visas atkal satiekas savā bērnības mājā. Viņu atkalapvienošanās atdzīvina visus vecos pāridarījumus, bet tai pat laikā arī vienkāršu kopā būšanas prieku. Viņām nākas nokārtot rēķinus ar savu pagātni, lai spētu raudzīties nākotnē.

Megas lomā ir Vita Vārpiņa, Beibi atveido Rēzija Kalniņa, bet Leniju – Mirdza Martinsone. Pārējās lomās - Sarmīte Rubule (Čika), Artis Robežnieks (Doks), Aldis Siliņš (Bārnets) un Juris Strenga (vectēvs).

Jauniestudējuma scenogrāfs ir Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece – Anna Heinrihsone, gaismu mākslinieks – Mārtiņš Feldmanis. Lugu, kas 1981.gadā ieguvusi Pulicera prēmiju dramaturģijā, no angļu valodas tulkojusi Evita Mamaja.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti