Dienas ziņas

Vaboles pagastā krāšņi sapostas mājas

Dienas ziņas

ES investīcijas jaunu zāļu radīšanai

Valmieras teātrī godināti labākie mākslinieki

Par Valmieras teātra iepriekšējās sezonas labākajiem aktieriem nosauc Ramuti un Stradu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Valmieras Drāmas teātris par iepriekšējās sezonas labākajiem aktieriem, nenodalot pirmā un otrā plāna lomas, ir atzinis Inesi Ramuti, Ingu Apini, Rihardu Jakovelu un Imantu Stradu, turklāt Ramute un Strads saņēma arī skatītāju simpātiju balvas, informēja Valmieras teātra pārstāve Zane Ceriņa.

Valmieras teātra iekšējā balsojumā režisoru balvu šogad saņēma gaismu mākslinieks Mareks Lužinskis - par radošu un māksliniecisku izaugsmi, veidojot gaismu partitūras piecām Valmieras teātra izrādēm. Gada tehniskā darbinieka balvu saņēma rekvizitore Santa Grāvelsiņa un ģērbēja Ilze Cikovska.

Savukārt skatītāju balsojumā "Skatītāju balss" nominācijā "Gada aktrise pirmā plāna lomā" balsu vairākumu saņēma Inese Ramute par Emmijas lomu izrādē "Emmijas laime" un Mātes lomu izrādē "Pelikāns", bet par "Gada aktrisi otrā plāna lomā" skatītāji atzina Ievu Puķi par Ažas lomu izrādē "Pazudušais dēls".

Nominācijā "Gada aktieris pirmā plāna lomā" uzvarēja Imants Strads par Gurmižskas lomu izrādē "Muiža kaņepēs", bet par "Gada aktieri otrā plāna lomā" skatītāji atzina Mārtiņu Meieru par Aksjušas lomu izrādē "Muiža kaņepēs".

Skatītāju balsojumā tika noteikta arī pagājušās sezonas "Gada izrāde" un par to tika atzīta izrāde "Emmijas laime" Māras Ķimeles režijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti