Noslēdzas pieteikšanās termiņš uz Nacionālā teātra valdes locekļa amatu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Šodien noslēgsies pieteikšanās termiņš uz Latvijas Nacionālā teātra valdes locekļa amatu. Iepriekšējais valdes loceklis Ojārs Rubenis amatā nostrādāja 11 gadus un šobrīd ir teātra izpilddirektors.

Amata pretendentiem jāiesniedz Nacionālā teātra iepriekšējās trīs gadu darbības izvērtējums, kā arī turpmākās darbības attīstības piedāvājums pieciem gadiem. Kultūras ministrija pretendentu skaitu sola atklāt 21. februārī, kad būs ienākuši arī pa pastu sūtītie pieteikumi. Jauno teātra vadītāju izraudzīs speciāla nominācijas komisija, kas pretendentus vērtēs divās kārtās, stāsta Kultūras ministrijas pārstāve Lita Kokale:

Lita Kokale
00:00 / 00:42
Lejuplādēt
"Pirmajā kārtā komisija izvērtēs kandidātu iesūtītos dokumentus - gan CV, gan redzējumu par teātra turpmāko darbību piecos gados, un komisija uz otro kārtu virzīs labākos kandidātus, ar kuriem tiks organizētas individuālas intervijas, un nepieciešamības gadījumā arī komisija var lemt, ka vēl tiek personu izvērtēšanas testi piemēroti. Šobrīd ir grūti komentēt par laiku, kas būs nepieciešams nominācijas komisijas darbībai, jo tas būs tiešā veidā atkarīgs no tā, cik mēs saņemsim pretendentu pieteikumus un cik personas būs jāizvērtē.''
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti